Az RTL Klub sorozatszínésze lemondott fia felügyelt láthatásáról

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv, a Drága örökösök korábbi színésze a gyanú szerint tavaly augusztusban bántalmazta a fiát, ami miatt a gyámhivatal úgy határozott, csak felügyelet mellett tarthatják a kapcsolatot. Most erről mondott le a férfi.
Vágólapra másolva!

A színész volt párja, közös gyermekük édesanyja májusban nyilatkozott úgy, hogy Guszti nem jelent meg sem a láthatáson, sem a gyámügyi tárgyaláson. A Blikk úgy értesült, a színész a múlt hónapban le is mondott arról, hogy felügyelt láthatás során találkozzon a gyermekével.

A döntése azért is meglepő, mert legutóbb – amikor öngyilkossággal való fenyegetőzése miatt rendőrt és mentőt hívtak rá – azt mondta, labilis állapotának kiváltó oka az, hogy nem tölthet elég időt fiával.

– Mostanában sokszor vagyok magam alatt, bipoláris depresszióval diagnosztizáltak, ennek az az oka, hogy nyolc hónapja elvették tőlem a kisfiam, csak felügyelt kapcsolattartás lehetséges – mondta májusban a színész.

Molnár Gusztáv Instagram / Molnár Gusztáv

A lap úgy tudja, a színész maga mondott le a felügyelt kapcsolattartásról. A legutóbbi időpontokra el sem ment, ahogy a májusi gyámügyi tárgyaláson sem jelent meg. A Blikk információi szerint a színész nem csak egy láthatási alkalmat hagyott ki az elmúlt időszakban, és korábban is találkozhatott volna a fiával, ám ezzel nem élt.

Egyszerűen nem ment el, és nem is szólt senkinek, hogy ne várják. Ezután jelezte a hatóságnak, hogy nem látja értelmét a felügyelt kapcsolattartásnak, ezért lemond róla. Érthetetlen a döntése, de ezt persze, bármikor megváltoztathatja. Az más kérdés, hogy vajon így hogyan épül közte és a fia között tovább a bizalom... – mesélte a színész egyik ismerőse.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről