Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Tóth Gabi: Ez megdöbbentő hazugság!

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő szerint nem mentek el az emberek a koncertjéről, sőt, hosszan ott maradt a rajongókkal.
Vágólapra másolva!

A Facebookon, az Ürömi Nyári Fesztivál csoportba írta be egy netező, aki mellesleg zenész, hogy kinn volt Tóth Gabi koncertjén, szerinte giccses volt az előadás, így az emberek elindultak haza, mielőtt vége lett volna a fellépésnek. Az énekesnő nem így látta - sőt.

Tóth Gabi Instagram, Tóth Gabi

"Köszönjük szépen a zenekar nevében, hogy olyat állítasz rólunk, ami valótlan! Hogy elmentek az emberek a koncertről, ami után még 35 percig osztottam a dedikálásokat, kaptam a megannyi pozitív visszajelzést és elég jól látható volt a színpadról a teltház....

'Szakmaias' és 'korrekt' zenésztársi hozzáállás nyilvános posztban minősíteni azt, amin három hónapig keményen dolgoztunk Kossuth és Fonogram díjas zenészekkel!" - fakadt ki Tóth Gabi.

"Szirtes Edina Mókus , Szabó Zé hangszerelte a projektünket és több híres népzenész alapos szakmai tudása, munkája van benne! Soha semmilyen körülmények között nem írnék ilyet egyik szakmai kollegámról sem! A stílus, hogy kinek, mi tetszik az pedig szubjektív! De így megnyilvanulni, és egy távoli, rossz és hamis fotóval lehozni egy ilyen posztot, számunkra megdöbbentő" - jegyezte meg Tóth Gabi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről