Curtis 10 milliót is bukhat a Majkával való szakítás után

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Tovább gyűrűzik a Majka és Curtis-féle botrányos szakítás, ugyanis kiderült: a rapper rengeteg pénzt bukhat a már leszervezett koncerteken. A Bors számításai szerint két hónap alatt akár tízmillió forintot is veszíthet az újabb botlása miatt, hiszen az évi jogdíjakon túl feltehetőleg Curtis jövedelme nagyrészt a koncertek után járó gázsikból állt.
Vágólapra másolva!

A Bors utánajárt és szakértőt kérdezett meg arról, vajon az újabb baklövés financiális szempontból milyen összeggel károsíthatja meg a zenészt. A páros már évek óta áll egy színpadon, és kettejük közös „gyermeke" az, melyre a közönség a jegyet megveszi. Ez, most a szakítás után a legnagyobb kérdés: vajon hogyan osztoznak, Curtisnek mi jár majd, és az imázsa mellett anyagilag milyen mértékben károsodik.


Ennek komoly részét a technikai szekció, és a stábtagok emésztik fel, ugyanis egy nagyobb fellépésre kamionokkal érkeznek, és egy egész napig készülnek a koncertre – kezdte az megkérdezett zeneipari szakember, Dred Bíró Zsolt, aki maga is több hasonló gigaprodukcióban dolgozott már mint az egyik műsorszervező cég vezetője, így kellő rálátással bír a mai magyar könnyűzenei koncerthelyzetre.

– mondta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A szakember elmondta, hogy nem szeretne nagyon konkrét találgatásokba bocsátkozni, de azt is említette, hogy vannak biztos költségek, amik egy ilyen óriásprodukciónál fixek – mondta Bíró Zsolt, és folytatta a részletekkel.

"Minimum ötven, de van, hogy hatvan fő alkotja csak a stábot. A technikusoktól kezdve a táncosokon keresztül a zenészek, és persze az énekesek is ott vannak. Jelen esetben két főhős, a húzónevek Majka és Curtis, de mellettük Nika is a frontban áll.

– számolgatott a szakértő.

Valószínű, hogy Majka és Curtis kapja a legnagyobb pénzt, hiszen ők adják a nevüket ehhez. Ez megközelítheti a milliós tételt is. A zenekar jelenlegi eseménynaptára szerint augusztus végéig még 7 nagykoncertet adnak, ami azt jelenti, hogy Curtis összesen 10 fellépés gázsiját is elbukhatja csak a nyáron. Számításaik szerint akár tízmillió forinttól esik el, mindösszesen két hónap lefolyása alatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!