Gyógyszerfüggő volt Baby Gabi

Baby Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnőt a kilencvenes évek kultikus lányegyüttesében, a Baby Sistersben ismerte meg az ország, de az elmúlt években nem sokat hallani róla.
Vágólapra másolva!

"Tény és való, hogy eltűntem a 25 évvel ezelőttihez képest, mert akkor három csatorna volt és mindenhol ott voltunk... Most nem azokon a platformokon vagyok, ahol akkor, de dolgozom, készítem a lemezemet, mellette a gyerekeimet istápolom és terelgetem" - mesélte a Palikék Világa by Manna című műsorban.

Arról is beszélt, hogy a formáció biztosan nem áll össze újra, de nem a rossz viszony miatt. "Évivel nagyon jóban vagyunk, Klárival nem vagyunk rosszban, de nem tartjuk a kapcsolatot, ő nagyon más vizekre evezett, voltak felkérések, hogy közösen vállaljunk tévéinterjút, de nem is vállalta, nem tudom mi van vele" – mondta Baby Gabi. Az énekesnő szerint a Baby Sisters nagyon jó volt, de élete egyik legnehezebb időszaka is ehhez kapcsolódik. Akkor vesztette el édesanyját, akit nem volt ideje meggyászolni sem a fellépések mellett.

viszont utólag visszagondolva nem tudtam létezni sem, nemhogy színpadra lépni" – mondta Gabi, aki 6 évig szenvedett, gyógyszerfüggőség alakult ki nála.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!