Bodrogi Gyula üzent az érte aggódóknak

Karinthy Színház, évadbemutató, sajtótájékoztató, 2022.08.25., Berettyán Nándor, Balázs Andrea, Bodrogi Gyula
//"A rendezvényen jelen lesz Olt Tamás ügyvezető igazgató, Berettyán Nándor művészeti vezető,Balázs Andrea és Bodrogi Gyula színművészek, akik beszélni fognak a színház új arculatáról, a műsorratűzött darabokról, a színházi világ aktualitásairól és természetesen egyéni terveikről is. "//
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyula az egészségi állapotáról beszélt az után, hogy sokan aggódni kezdek egy friss fotója láttán.
Vágólapra másolva!

Nagy István agrárminiszter osztott meg a Facebookon egy friss fotót, amelyen Bodrogi Gyula jócskán lefogyva látható – ami miatt több rajongó aggódni kezdett a hozzászólások között, hisz a nemzet színésze az utóbbi időben sokat volt kórházban, életmentő műtétet is hajtottak végre rajta.

"Köszönöm szépen, jól vagyok, és készülök az új évadra. Ha semmi nem jön közbe, szeptember 21-én láthatnak majd a nézők a Nemzeti Színházban. Addig is próbálok megerősödni, igyekszem összeszedni magam, mert azért még nem vagyok százszázalékos" – reagált Bodrogi a Blikknek.

"Angéla szerencsére nagyon finom és tápláló ételeket készít nekem, amiktől új erőre kapok, és hamarosan visszanyerem a régi súlyomat is. Jelenleg öt kilóval vagyok kevesebb. Más bajom nincs, legfeljebb, hogy már 88 éves vagyok, de az ellen nem tudok tenni" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről