Újabb magyar sztárt támadnak veszélyes vezetési stílusa miatt

Bernáth Odett
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre több eset lát napvilágot, amikor követők vonják kérdőre a felelőtlen közszereplőket, akik autóban telefonoznak, esznek vagy bármilyen veszélyesnek mondható tevékenységet folytatnak ahelyett, hogy az útra koncentrálnának.
Vágólapra másolva!

Legutóbb az Exatlon két versenyzőjét, Pap Dorcit és Esztergályos Patrikot hurcolták meg kommentben, majd Gelencsér Tímea kapott hideget-meleget. Most egy hazai fitneszedzőt, Bernáth Odettet buktatták le követői, hogy veszélyesen közlekedik az utakon.

Valódi lincshangulat alakult ki a reddit nevű közösségi oldalon, ahol ismét egy magyar közszereplő feljelentését követelik a kommentelők. Bernáth Odett még csak tizenkilenc éves, de máris nagyon sikeres a szakmájában. Eleinte táplálkozási tanácsadással foglalkozott, majd egyre sikeresebbé vált, mint személyi edző, ma már saját vállalkozása is van és első fitneszversenyén négy aranyérmet is szerzett.


Fiatal kora ellenére már százezrek követik hivatalos közösségi oldalain és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A hírnévnek azonban árnyoldala is van, amit úgy tűnik, hogy most kezd megtapasztalni a fitneszedző.

Szemfüles követők ugyanis kiszúrták, hogy Bernáth is az autópályáról, vezetés közben készített egy fotót a műszerfalról és osztotta meg utazási szokásait. Az utóbbi idők hasonló esetei miatt egyre haragosabb követelők feljelentést követelnek az ügyben.

"Na az ilyen emberek miatt rettegek vezetni az autopályán, remélem valaki beküldi a rendőrségnek és proliodi megtanulja egy életre, hogy ezt nem csináljuk" – írta az egyik kommentelő.

– reagált egy másik.

"Úgy tudtam a holtidő az, amikor a buszon vagy a vonaton utazol, nem amikor vezetned kéne" – reagált a bejegyzésben látottakra egy felhasználó.

Azt nem tudni, hogy Bernáth szembesült-e már ezekkel a véleményekkel, mindenesetre a kép még elérhető Instagram-sztoriban az edző hivatalos közösségi oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről