Berki Mazsi lebukott: megpróbált mindenkit átverni

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Vasárnap kora délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren látták Berki Krisztián özvegyét, aki a jelek szerint külföldre készült a lányával és egy férfival. Úgy tűnik, ez megtévesztés volt, és mégsem ment sehova, a TV2 táncos műsorára készül itthon.
Vágólapra másolva!

Napok óta arról szólnak a hírek, hogy Berki Mazsira már hónapokkal ezelőtt, egy vidéki egyedülálló édesapa, Zoltán személyében talált rá a szerelem. Az egyik napilap olvasóriportere vasárnap készített egy fotót Berki Krisztián özvegyéről a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahol kislányával és a titokzatos szerelmével tartózkodott. Feltételezések szerint Mazsiék külföldre utaztak egy közös nyaralásra, ráadásul már nem is először. A május 6-án meghalt Berki Krisztián édesanyja korábban úgy nyilatkozott, hogy az özvegy már Balira sem egyedül utazott.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Most azonban úgy tűnik, túl rövidre sikerült a külföldi pihenés, vagy pedig el sem utazott Mazsi. Már csak azért sem, mert készült a Dancing with the Stars műsorra, ami komoly felkészülést igényel, így a próbák elengedhetetlenek számára.

A Bors a táncpróa helyszínére érkezve pillantotta meg az épület előtt várakozó luxusjárgányt, amivel Mazsi egy ideje jár. Néhány perc múlva az özvegy is feltűnt, beült az autóba, és elhajtott, a képeket itt lehet megnézni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!