A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA

Kioktatja az anyákat Dér Heni

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Dér Heni elmondása szerint nem mások miatt, hanem saját maga miatt tartotta fontosnak, hogy újra visszatérjen a sporthoz, viszont kevésbé szigorú magával és már nem az a legfontosabb számára, hogy jól nézzen ki. Az énekesnő elmondta, hogy sokan kritizálták már a szülése előtt is, de most legújabban azért támadják, hogy anyaként is csinosan és merészen öltözik, viszont kijelentette, hogy ez továbbra is így marad, mert szereti az extrém szetteket.
Vágólapra másolva!

Dér Heni elmondása szerint nem mások miatt, hanem saját maga miatt tartotta fontosnak, hogy újra visszatérjen a sporthoz, viszont kevésbé szigorú magával és már nem az a legfontosabb számára, hogy jól nézzen ki. Ehhez képest szinte minden szabadidejét az edzőteremben tölti.

jól szeretném érezni magam a bőrömben, mert fel akarok töltődni. De a jó közérzetem vagy az önbizalmam nem azon múlik, mennyire kockás a hasam. És igen, a fürdőruha sem úgy áll rajtam, mint két éve, de ez egy pillanatig sem zavar. Pláne, mert közben sokat dolgozom az alakomért. Nem arról van szó tehát, hogy esténként a kanapén tespedek egy zacskó chipsszel, de nem sürgetem magam. Még akkor sem, ha ez sokaknak nem tetszik" – idézi a Blikk Dér Henit.

Az énekesnő elmondta, hogy sokan kritizálták már a szülése előtt is, de most már nem foglalkozik annyira a negatív véleményekkel, mint korábban. Legújabban azért támadják, hogy anyaként is csinosan és merészen öltözik, de ő kijelentette, hogy ez továbbra is így marad, mert szereti az extrém szetteket.

A kritikák mellett rengeteg pozitív megerősítést is kap, mivel sok rajongója fordul hozzá tanácsokért az anyasággal kapcsolatban.

Ez pedig az önelfogadással kezdődik. Nem mondom, hosszú út volt, míg eljutottam idáig, de megérte. Rendben vagyok magammal, így amikor azt hallom, milyen ocsmány fejem van, nem kell pszichológushoz rohannom" – zárta gondolatait Dér Heni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!