Rengeteg pénzt loptak el Judytól

Judy
Vágólapra másolva!
Hatalmas kárt okoztak Kis Judynak, aki a napokban döbbent rá, hogy ellopták tőle a közösségi oldalait. Feltehetően hackertámadás áldozata lett, ami a szponzorokkal kötött szerződéseit is veszélybe sodorta. Judy egyelőre tehetetlennek érzi magát, hiszen valószínűleg külföldi hackerek lopták el a személyes adatait.
Vágólapra másolva!

Az idén ünnepli 25. évfordulóját a Groovehouse zenekar, amit sajnos Kis Judy számára beárnyékol az, hogy ellopták tőle az összes közösségi oldalát, beleértve a Facebook és az Instagram-profilokat, melyen elsősorban kapcsolatot tartott a közönséggel. Judy teljesen ledöbbent, hirtelen azt sem tudta, hogy mi történik vele, nem számított arra, hogy ilyen problémával szembesülhet valaha.

"Éppen kávéztam reggel, amikor szerettem volna belépni az Instagram-oldalamra, de nem tudtam, mert egy rendszerüzenet felugrott, hogy korlátozták az oldalam. Azt hittem, hogy hibásan töltött be az oldal ezért megpróbáltam még egyszer. Sajnos, ugyanez az üzenet várt.

A hozzá kapcsolódó Judy és a Groovehouse együttes rajongói oldalak teljes tartalmával ugyan megmaradtak, viszont a hozzá tartozó belépési adatokat megváltoztatták. A Groovehouse hivatalos Instagram-oldala maradt meg egyedüli rajongói fórumként. Egyelőre ott tudják követni az együttes eseményeit illetve Judy-t – mesélte a Borsnak az énekesnő, akinek egy barátnője mesélte, hogy az oldalán egy pillanatra valamilyen arab nyelvű felirat jelent meg, majd hirtelen eltűnt. Ezért az énekesnő arra gyanakszik, talán arab hackerek törhették fel a fiókjait.

Judy nagyon meglepődött, amikor a problémát észlelte, nem tudta, mi történhetett Forrás: Instagram/Judy

"Meghackelték talán? Vagy feltörték? Külföldiek lehetnek, az arab kiírás miatt, ami csak egy pillanatig volt látható. Azt sem tudtam, mitévő legyek hirtelen. Telefonálgatni kezdtem, hogy vajon csak én nem látom-e. De mindenkinek eltűnt..." – találgatta a történteket Kis Judy, majd hozzátette, hogy megteszi a hivatalos jogi lépéseket az ügyben, de egyelőre nem tudja, merre induljon el.

Leginkább az bántja az énekesnőt, hogy rengeteg szponzorált tartalma és szenzitív adatai kerültek idegen kézre, ez számára egyfajta munkaeszköz is volt, hiszen termékeket is reklámozott az együttes mellett. Ez számára hatalmas anyagi kárt jelent, hogy nem tudja teljesíteni a szerződéseit, így nagyobb bevételtől is elesik emiatt.

És ez még csak a kezdet. Megpróbáljuk visszakapni az oldalainkat, és ha nem megy, csinálok újakat...addig is érdemes a zenekar oldalát figyelni" - zárta gondolatait Kis Judy, aki mindenképp a rendőrséghez fordul segítségért, mielőtt új oldalakat hozna létre, teljesen a nulláról indulva.

Judy hatalmas összegektől esett el a hackertámadás miatt Forrás: Judy/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről