Mélypontra került Judy, hangosan zokogott

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy
Vágólapra másolva!
A Groovehouse énekesnője, Judy mindig jókedvűnek és vidámnak tűnik, ám belül már évek óta hatalmas harcokat vív. Egy évvel ezelőtt ugyanolyan mélypontra került, mint a huszonnégy évvel ezelőtti autóbalesete után.
Vágólapra másolva!

– Olyan mértékű önbizalomhiánnyal küzdöttem, hogy már a színpadon sem tudtam magabiztosan állni. Műsorfelkéréseket mondtam vissza, mert nem éreztem magam elég jónak hozzá. Állandóan szorongtam, nem hittem el, hogy szép vagy jó vagyok, sőt, szapultam magam. Ezt a helyzetet pedig csak fokozta a férjemmel való probléma – vallott a Blikknek Judy, aki évekig küzdött önmagával.

Rengeteg terápiát kipróbált, mire megtalálta azt, amely valóban segített.

Judy már sokkal jobban érzi magát Fotó: Major Kata - Origo

– Voltam meditálni, jógázni, jósoltatni, kineziológusnál, sőt, jó pár pszichológust is kipróbáltam, de egyik sem segített. Aztán rátaláltam Ámon Angélára és a családállítás módszerére. Sokáig nem akartam elmenni, hiszen ez egy csoportos foglalkozás, és féltem, hogy az ismertségem miatt hogyan viszonyulnak majd hozzám a többiek. A módszer viszont bevált,

az első alkalommal már olyan sérelmek szakadtak fel bennem, hogy hangosan zokogtam.

Generációs problémák oldódtak fel, amiket az őseim által hordoztam magamban. Jó, hogy ezek most felszínre jönnek, és a lányomnak már nem kell velük megbirkóznia – emlékezett az énekesnő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről