A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghalt a népszerű Earth, Wind & Fire együttes énekese

"We Love NYC: The Homecoming Concert" at Central Park Central Park concert,Earth,Earth Wind & Fire,NYC Homecoming Conc Horizontal
NEW YORK, NY - AUGUST 21: Earth, Wind & Fire band performs during "We Love NYC: The Homecoming Concert" at Central Park in New York City, United States on August 21, 2021. Tayfun Coskun / Anadolu Agency (Photo by Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Május 24-én tudatta közönségével a legendás együttes, az Earth, Wind & Fire, hogy búcsúznak egykori énekesüktől és gitárosuktól, Sheldon Reynoldstól, aki 63 éves korában halt meg.
Vágólapra másolva!

Újabb tagját gyászolja a népszerű együttes, az Earth, Wind & Fire, akiknek olyan slágereket köszönhet a közönség, mint a September, a Boogie Wonderland vagy a Let's Groove. Reynolds halálhírét egykori zenésztársa, Philip Bailey jelentette be a Facebook-oldalán.

Sheldon kiváló tagja volt a zenekarnak, de emellett nagyszerű író és producer, valamint egy őszinte, kedves és szerető ember volt. Hiányozni fog" - idézi a Mirror Bailey bejegyzését, az énekes halálának okát egyelőre nem árulták el.

Verdine White és Sheldon Reynolds az Earth, Wind & Fire gitárosai Forrás: AFP/VANINA LUCCHESI
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!