Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Ijesztő tünetekkel fordult orvoshoz Cserpes Laura

Cserpes Laura
Vágólapra másolva!
Cserpes Lauránál pajzsmirigy-alulműködést és inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak. Az énekesnő miután érzékelte, hogy valami nincs rendben az egészségével, alaposan kivizsgáltatta magát és lépésről-lépésre haladva sikerült meggyógyulnia.
Vágólapra másolva!

Cserpes Laura 2014-ben észlelte magán először a jeleket, akkor egy szakember diétát javasolt neki. Elmondása szerint hiába tartotta be az étrendet, már az sem segített és folyton depresszívnek, fáradtnak érezte magát. Majd alaposabban is kivizsgáltatta magát, vérvétel és ultrahang után derült ki, hogy pajzsmirigy-alulműködése és inzulinrezisztenciája van.

Hogyan küzdöttem le az inzulinrezisztenciát? Dr. Gajdács Ágnes tanácsai az IR-ről címmel készített most egy videót az énekesnő, amelyben saját példáján keresztül szeretne segíteni követőinek.

Azt meséltem itt már nektek, hogy semmi fogalmam nem volt a pajzsmirigyről, ugyanúgy az inzulinrezisztenciáról sem, mert hála istennek, nekünk a családban nem volt cukorbeteg – kezdte Laura.

"Állandóan éhes voltam, mint amikor így feltépnéd a hűtő ajtaját... nagyon kívántam ilyenkor az édességeket, olyat, amiben nagy mennyiségű szénhidrátot magunkhoz veszünk... Hiába ettem, nem volt ez a jóllakottság érzetem, folyamatosan ez az éhségérzetem volt, kézremegésem, illetve a hajam hullása, a bőröm minősége az egyébként a pajzsmirigy működéssel is összeköthető. Egy vérvétel alkalmával derült ki, hogy inzulinrezisztens is vagyok" – tette hozzá, és dr. Gajdács Ágnest kérdezte a betegségről.

– mondta a belgyógyász.

A videót teljes terjedelmében itt lehet megnézni:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről