Féltékeny szeretője péniszeket karcolt a magyar táncosnő autójára

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Széphalmi Juliska korábban már mesélt arról, hogy egy barátja nála töltötte az éjszakát, és reggelre mindkettejük autójában kárt tettek: valaki péniszeket és a féreg szót karcolták Juliska fehér, és barátja fekete színű autójába. A táncosnő csak most beszélt arról, hogy rögtön feljelentést tettek, már zajlik a nyomozás.
Vágólapra másolva!

Az eset a hónap elején, a táncművész otthona előtt történt, de akkor még nem tudta, hogy csak a véletlennek köszönhetően találták meg pont az ő és barátja autóját, vagy valaki üzenni akart neki. Széphalmi Juliska most arról beszélt, hogy mélyen magában már akkor arra gondolt, hogy féltékenységből követték el a bűncselekményt. Bevallotta, hogy a másik autó tulajdonosa az új szerelme, szerinte az új kapcsolata miatt történt a rongálás.

Forrás: Széphalmi Juliska/Instagram

Titokzatos új barátjával még friss a kapcsolat, ezért nem nagyon szeretett volna több dolgot elárulni, ellenben a történteket nem akarta eltitkolni, mondván, hátha ráébred az illető, hogy amit tett, az bűncselekmény.

A táncosnő és kedvese már a rendőrségi tanúvallomáson is túlesett, jelenleg is zajlik a nyomozás az ügyben - írja a Story.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről