A nézők szerint botrányosan rossz a már megbukott Voice

The Voice
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, szombat este értelmetlen szabályokkal folytatódott a The Voice az RTL Klubon, Manuel ugyanis egyből megmentett egy énekesnőt, akit előtte egy perccel még hazaküldött. A vasárnapi adásba is igyekeztek minél több csavart belevinni, de a nézőknek továbbra sem tetszik a show, elárasztják negatív kommentekkel a The Voice közösségi oldalát.
Vágólapra másolva!

A TV2 évek óta megelőzi a továbbra is szánalmasan próbálkozó konkurens csatornát, akik sokkal többet vártak a nagy durranásnak szánt The Voice című tehetségkutatójuktól.

Máshonnan már elzavart énekesek után a péniszét mutogató Galla Miklós is megjelent már a műsorban, nem csoda, hogy a nézők alig kapcsolnak az RTL Klubra hétvégén. Most ismét két adás is képernyőre került, a coachok a csapataikat próbálják összeállítani az élő show-kra.

Forrás: The Voice

A kommentelők most is megmondták a véleményüket a műsorról, többen egyenesen azt írják, hogy sokkal jobban tetszik nekik a TV2-n a Sztárban sztár leszek!, illetve a most indult Dancing with the Stars negyedik évada. A műsor eredeti szándéka szerint egy komoly, zenés tehetségkutató, melyből korábban a TV2-nél is készült egy évad, ami hatalmas sikereket aratott a mostanihoz képest.

Nem tetszik a nézőknek a műsor

Az RTL Klub hiába vásárolta meg, de ebből is tudott kínos műsort készíteni, amit utálnak azok a nézők, aki véletlenül odakapcsolnak:

"Én elgondolkodtam azon a cikken, miszerint ez egy nagy bukása az RTL-nek. Miért? Külföldön nagyon sikeres és rajongója vagyok, meg emlékszem a TV2 adásaira. Drága Somló Tamás, Malek Andrea, Mező Misi és Caramel kitűnő ítészek voltak. Szóval ezek után már értem, miért írták. (...)

Viszont láttam olyan énekest, akinek bent kellett volna maradni, és elengedték, vagy meg sem fordultak a székes résznél. Sajnos tényleg nagy bukás" - írta egy kommentelő a hétvégén.

"Az összes éneklés alatt beleordítanak, belebeszélnek a coach-ok! Nem lehet hallani a versenyzőket, mert szinte ők szerepelnek. Ez annyira idegesítő, primitív viselkedés!" - jelezte egy másik.

A zsűri közül Manuel a legkevésbé szimpatikus a nézőknek, sokan nem értik, mit keres a 23 éves botrányhős a zsűriszékben. Nemrég derült ki róla, hogy gátlástalan tolvaj volt, ezzel ő maga dicsekedett el egy műsorban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!