Hivatalosan is elvált Tóth Gabi és Krausz Gábor - itt vannak a részletek, fotóval

Tóth Gabi, Krausz Gábor
Hat év után döntöttek a válás mellett, egyelőre nem nyilatkoztak hivatalosan a valódi okáról
Vágólapra másolva!
Karácsony előtt jártak a bíróságon, mindenről megállapodtak, nem volt vitás kérdés. 
Vágólapra másolva!

Mint ismert, nyáron jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy házasságuk nem működik, külön folytatják az életüket. A hír sokakat megdöbbentett, az okokról itt írtunk.

Hat év után döntött a válás mellett Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor Instagram

Krausz Gábor most elárulta, még karácsony előtt jártak a bíróságon, ahol elválasztották őket. Mindenben megegyeztek, hivatalosan sem házasok többé. „Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg" – mondta a Hot magazinnak.

"A válás azt mutatja, hogy valami nem sikerült, és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, legalábbis én biztosan, nem szeretek veszíteni, és ez egy picit olyan... De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez egy új életnek a kezdete. Azt kívánom neki, hogy találja meg a boldogságot, és remélem, hogy én is megtalálom, legfőképpen pedig azt kívánom, hogy Hanni legyen nagyon boldog!" - tette hozzá.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Tóth Gabi és Krausz Gábor válóperére a Szentendrei Járásbíróságon került sor. A helyszínről a Bors olvasója készített pár felvételt, melyek tanúsága szerint a felek békésen váltak el egymástól, jókedvvel távoztak a helyszínről ügyvédjük kíséretében. A fotók készítője szerint a sztárséf egyedül jelent meg a helyszínen, míg Gabit új barátja is elkísérte a bíróságra, ám ő feltehetően nem vett részt a tárgyaláson.

Éppen hazafelé tartottam, mikor megláttam Tóth Gabit és Krausz Gábort együtt. Először nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, de aztán összeállt a kép. Gabiék ugyanis a bíróságról jöttek ki, gondolom a válásukat intézték.

jókedvűen léptek ki az épületből, ami talán azt jelenti, hogy sikerült megegyezniük. Mielőtt elindultak volna, váltottak még pár szót, aztán Gabi beült új kedvese mellé az autóba, Gábor pedig egyedül távozott – fogalmazott a szemtanú. Képet itt nézhet a bíróságról távozó egykori párról.

Tóth Gabi nemrég itt beszélt a válás okairól. Kicsit korábban az énekesnő egy hosszú bejegyzésben számolt be arról, hogy mennyi problémájuk volt a házasságukban Krausz Gáborral, és kitért arra is, hogy csak a szakításuk után kezdett ismerkedni az új barátjával, a Fricska táncosával.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről