Lagzi Lajcsi Tatabányán koncertezik, miközben börtönbe kéne vonulnia

galambos lajos
Vágólapra másolva!
A mulatós zenész nem hajlandó bevonulni, betegségére hivatkozva. Most mégis koncertet tartott, szombat éjszaka Tatabányán lépett fel - írta meg a Blikk. 
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, elutasította a bíróság Galambos Lajos halasztási kérelmét, így február 15-én börtönbe kellett volna vonulnia. Ennek ellenére március 11-re mégis nőnapi koncertet hirdettek a nevével. A mocsai mulatószenész biztos volt benne, hogy pénteken nem fog kapni szombatra behívót, pedig úgy tűnik, hogy minden jel szerint előbb-utóbb mégis be kell vonulnia a rácsok mögé.

Koncertezik a magát gyógyíthatatlan betegnak valló Galambos Lajos Forrás: --

Galambos Lajos szombat este fellépett Tatabányán. A koncert gyakorlatilag mintha egy tágabb baráti társaság lett volna, tehát nem a Papp László Sportaréna méretekben kell gondolkodni, egy nagyjából étteremnyi ember inkább megfelel a létszámnak, Igaz, Lajcsi a végén el is mondta: nem az számít, hányan vannak, negyvenezren, vagy csak ennyien, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

Lajcsi egyébként nem tűnt különösebben betegnek, rutinosan nyomta le a haknit.

- Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntök mindenkit, én vagyok a Lajos. Aztért jöttem, hogy ezt a kedves társaságot, ezt a baráti társaságot legjobb tudásom szerint szórakoztassam. Kivételesen nem egyedül jöttem, itt vannak zenésztársaim is - mondta Galambos Lajos trombitájával a kezében, kameráktól kísérve.

Galambos Lajos döbbenetes magyarázkodása, hogy miért nem vonult még be, itt olvasható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről