Megszólalt a Sztárban Sztár énekesnője, különös dolgot árult el

Schoblocher Barbara
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nem gondolta volna, hogy ilyen sokáig a műsorban marad. Ha már így alakult, nem aprózza el: egészen a döntőig szeretne jutni.
Vágólapra másolva!

Már az elődöntőbe jutott Schoblocher Barbara, aki úgy fogalmazott, nem tudta, hogy fog menni neki az utánzás. Élvezi a műsort, beleteszi szívét-lelkét.

És azt láttuk, hogy a nézők inkább az ismert előadókra szavaznak. De aztán úgy látszik, ahogy telik az idő, megismertek engem is, és múlt héten már nemcsak a zsűri szavazott maximális bizalmat, de sokan szavaztak rám, így napi győztes tudtam lenni, ami hatalmas öröm számomra. Kultúrmisszióm, hogy minket, akik az undergroundból jöttünk, minket is megismerjenek kicsit az emberek" - árulta el az énekesnő a Ripostnak. Schloblocher Barbara azt is elmondta, természetesen a családja a legnagyobb szurkolója.

Forrás: TV2

De persze ki ne szeretne nyerni? De én úgy vagyok vele, hogy már most nagyon sokat nyertem ezzel a műsorral, bárhogy is lesz, és megtisztelve érezném magam, ha ott állhatnék a jelenlegi csapatból bárkivel. A választott dalom egy hasonlóan nagy magyar énekesnőtől származik, mint Kovács Kati, és bízom benne, hogy elérem vele a nézők szívét. Főleg, mert ígéretet tettem a szüleimnek, hogy egy élő adást megnézhetnek a stúdióban, és akkor az már legyen a döntő" – mondta bizakodva a zenész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről