Itt az újabb fordulat: most Opitz Barbi barátja támadja az énekesnő apját

Serleg Albert
Serleg Albert
Vágólapra másolva!
Nem csitulnak a kedélyek Opitz Barbi ügyében. Mint ahogy arról már korábban írtunk, az énekesnő édesapja kiborult. A férfi attól fél, hogy Serleg Albert egyszer meg fogja ölni lányát, ugyanis ez a fiú állítólag korábban elrabolta Opitz Barbit. Lánya után most a fiatalember is reagált az édesapa megszólalására.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi édesapja egy TikTok-videóban mondta el, hogy mennyire félti a lányát, akit szerinte korábban többször bántalmazott a barátja. Az apa azt állítja, hogy a lánya mondta el neki, hogy a fiatal férfi fojtogatta, bántotta, és több millió forintos kárt okozott neki korábban.

- kérdezte dühösen.

Opitz az Instagramon, nyilvánosan írt az apjának: a bejegyzésében úgy fogalmazott, az apja gyilkossággal fenyegeti őt és barátait, és a barátját is. Most Serleg Albert üzent a férfinek.

Forrás: https://www.instagram.com/serleg.albert/

Ott indul a probléma, hogy a sok fenyegetésed, hogy te úgyis megölsz engem, ellenére figyelmeztettünk Barbival, hogy egy rólam csinált kamu Facebookkal veszekedtél, de nyilván az ilyen posztod után megértettem, hogy te ezt nem tudod feldolgozni, mert akkor fix kék halált kapna a számítógép a fejedben" - írta.

nyilván isten ments, de azért mégis csak..." – kezdte hosszas bejegyzését Serleg Albert.

A fiú azt írta, a férfi már akkor életveszélyesen megfenyegette, amikor még semmi durva hír nem volt vele kapcsolatban. Állítja, nem igaz, amit róla beszélnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!