Tovább folytatódik Opitz Barbi botránya

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is írtunk, tavaly decemberben kétségbeesetten kezdte keresni családja Opitz Barbit, akiről úgy gondolták, hogy akkori barátja, Serleg Albert tartott fogva. A botrány ellenére az énekesnő kibékült a volt barátjával, de úgy tűnik, a barátai egy részét elveszítette.
Vágólapra másolva!

Az ügyben nyomozás indult és a fiút ki is hallgatták garázdaság gyanújával. Azóta sem tudni, hogy született-e hivatalos döntés, de az biztos, hogy bármi történt is, Opitz Barbi megbocsátott a fiúnak, akivel újra egy párt alkotnak. Az énekesnő most elárulta, hogy mi történt az állítólagos elrablásának idején, és az Instagram-oldalán a barátairól is kitálalt.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

"Csak szólok, hogy összesen három barátom van, akik tényleg igazi barátok és számíthatok rájuk, ezeken kívül van kettő, ha szemét lennék, írhatnék neveket! Akiket hiába kerestem, igen én, mindenkire volt idejük, csak rám nem, a nagy barátok, és a cikkből kell megtudjam, ezek közül az egyik „nagy barátról", hogy mennyire aggódik értem. És hogy én tűntem el, miközben chateket tudnék kirakni, hogy én hányszor kerestem, és hányszor „nem ért rá", nem csak találkozni, hanem még írni se, hónapokig. De ő ilyet nyilatkozik, hogy én eltűntem hónapok óta" – fogalmazott Barbi arra reagálva, hogy magánéleti problémái miatt többen aggódnak érte a baráti társaságából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!