Fürdőruhában mutatta meg gigantikus melleit a magyar szépség - kép

Szőke Rebeka
Vágólapra másolva!
A Miss Influencer Hungary tavalyi győztese ezúttal is a közösségi oldalán vetkőzött le.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo már beszámolt, Szorcsik Viki szervező- és celebtársaival a magyar közösségi média királynőjét keresték, meg is lett Szőke Rebeka személyében. A Miss Influencer Hungary nyertese 5 millió forintot és egy luxusutazást nyert Dubajba. Több celeb is megmérettette magát a versenyen, például Opitz Barbi, Fazekas Vivien, Szarvas Andi, és Gáspár Virág. A zsűri tagja volt többek között Rubint Réka, a nemrég házasodott Vasvári Vivien és Csuti is. A második helyezett Szarvas Andi lett, Jerkovics Bogi pedig a harmadik.

"Próbálom összeszedni magam! Válaszolni fogok mindenkinek, csak most megyünk ünnepelni" - írta még korábban Szőke Rebeka közösségi oldalán, amelyről az derül ki, hogy a fiatal lány sportosságával, tudatos gondolkodásával nyerte el a zsűri tetszését.

A 25 éves lány soha nem titkolta, hogy mennyire büszke izmos, vékony alakára, ugyanis gyakran mutogatja magát a közösségi oldalakon bikiniben, szűk ruhákban vagy épp a formás fenekét teszi a kirakatba.

A minap Szőke Rebeka ismét egy mélyen dekoltál bikiniben pózol a kamerák előtt, amiért rajonganak a követői, hiszen hatalmas mellei majd kiesnek a felsőrészből, és szinte mindent megmutat magából. 

"Atya Úristen!  Nagyon jól nézel ki Rebi" - fűzte hozzá egy férfi. 

Már-már félelmetesen tökéletes 

- jegyezte meg egy másik. 

"Majdnem megállt a szívem" - olvasható egy hozzászólás. 

Balin is szexizett

A Miss Influencer Hungary nyertese nemrég Balin nyaralt, ahonnan több fotót is megosztott az Instagram-oldalán. Egyik fotóján egy fekete, csipkés fehérneműben pózolt, és úgy mutogatta tökéletes testét.

"Gyönyörű vagy" - fűzte hozzá egy követője.

Hát erre nincsenek szavak - jegyezte meg egy másik.

Szexi vagy 

- bókolt neki egy férfi.

Pikáns képek is készültek róla

Az Origo nemrég összeállított egy galériát, melyben Szőke Rebeka legszexibb bikinis képeit lehet megtekinteni. Eszméletlen jó csajnak" tartják őt a férfiak, Rebeka pedig nem szégyenlős, bármikor képes megválni a ruháitól. 

A róla készült galériát itt tudja megtekinteni.