Ekkor tér vissza a rákos beteg Katalin hercegné

Katalin walesi hercegné, Katalinwalesihercegné, Katalin hercegné, Katalinhercegné
Fotó: AFP/Chris Jackson
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné két hónappal ezelőtt árulta el, hogy rákos beteg, és teljesen elvonult a nyilvánosság elől, hogy a gyógyulására koncentrálhasson. Nemrég egy közeli barát újabb híreket árult el Vilmos herceg feleségének a visszatéréséről.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy a brit uralkodó rákos, Katalin hercegné március 22-én, egy videónyilatkozatban jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd.

"Januárban komoly hasi műtéten estem át Londonban, és akkor még nem diagnosztizáltak rákkal. A műtét sikeres volt. A műtétet követő vizsgálatok azonban kimutatták a rákot.

Az orvoscsoportom ezért azt tanácsolta, hogy egy megelőző kemoterápiás kezelésnek vessem alá magam, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok.

Időbe telt, mire felépültem a nagy műtétből, ez is kellett ahhoz, hogy elkezdhessük a kezelést. Ami pedig hihetetlen nagy kihívás volt, hogy mindent a lehető legnormálisabb módon elmagyarázzunk Györgynek, Saroltának és Lajosnak, és megnyugtassuk őket, hogy rendbe fogok jönni" - vallotta be a hercegné.

A sorozatos tragédia nagyon megviseli a királyt, a betegség miatt a királyi család élete jelentős változásokon ment keresztül, sokak szerint csak tartalékon működnek jelenleg, hiszen mindenki a betegek mielőbbi felépülésére összpontosít.

Mint mondta a hercegné, arra van szüksége, hogy elvonuljon a nyilvánosság elől, és a családja mellett a gyógyulására koncentráljon, ezért nem is vállal nyilvános szerepléseket. Most azonban újabb hír érkezett a visszatéréséről.

Egy bennfentes elárulta, hogy egy ideig még biztosan nem fog szerepelni Katalin, ugyanis jelenleg is preventív jellegű kemoterápiát kap, ami teljesen legyengíti őt.

Katalin hercegné naptárja erre az évre üres. 

Ez azt jelenti, hogy 2024-re már nem nem szerveznek a számára programokat, illetve nyilvános szerepléssel járó elfoglaltságot, azaz Katalin hercegné visszatérése 2025-re várható csak" - avatta be a részletekbe a közeli ismerős a The Daily Beast oldalt. 

Hozzátette, hogy az sem kizárt, hogy  hercegné a jelenlegi egészségügyi állapotáról egy újabb videóüzenetet fog majd megosztani a közösségi oldalán, csakúgy, mint akkor, mikor beszámolt arról, hogy rákos beteg. Erre azonban nagy valószínűséggel a júliusi választásokig várni kell majd, ugyanis a királyi család úgy döntött, hogy – a szokásos eljárásnak megfelelően – elhalasztja azon hivatalos kötelezettségeit és látogatásait. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről