Sorozatgyilkosok, rengeteg szex és földönkívüli vérengzés - ezek 2024 legjobban várt sorozatai

Vágólapra másolva!
2024-ben ismét rengeteg népszerű sorozat tér vissza a streaming szolgáltatókra. Láthatjuk Wednesday Addams sötét kalandjainak a folytatását, a Sárkányok háza második évada pedig ismét egy izgalmakkal teli fantasy világba kalauzolja a nézőket. Mutatjuk az idei év legjobban várt sorozatait.
Vágólapra másolva!

Wednesday 2. évad (Netflix)

A 2022-ben debütált Wednesday hetekig vezette a Netflix toplistáját, 12 Emmy-díjra jelölték, négyet meg is nyert.

A nagysikerű Tim Burton-sorozat második évadával kapcsolatban sokan találgattak. Kérdés volt, hogy lesz-e folytatás, és ha lesz is, visszatér-e a Netflixre.

Azonban az a jó hírünk, hogy a népszerű sorozat második évada ismét látható lesz a streaming szolgáltatón, a forgatásokat pedig még május elején elkezdték. Az első évad gyorsan megdöntötte a Stranger Things 4. évadának nézettségét, így nem volt kérdés, hogy ismét figyelemmel kísérhetjük az Addams család sötét mindennapjait. 

A második évadot beharangozó előzetesben Lady Gaga Bloody Mary című dalának a felgyorsított változata hallható, ugyanis futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon a Wednesday első évadából a báljelenetes tánc, ahol Wednesday igen különös stílusban táncolt, amit sokan próbáltak utánozni.

KépekSorozatokhoz, sorozatok, streaming
Wednesday
Fotó: netflix / netflix

A folytatásárt lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről