Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megszületett a Jóban Rosszban színésznőjének első gyereke

Bálizs Anett
Bálizs Anett
Fotó: Instagram/Bálizs Anett
Vágólapra másolva!
Megszületett Bálizs Anett első gyereke, már fotók is láthatók róla a színésznő közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban sorozatból ismert Bálizs Anett az Instagramon jelentette be, hogy megszületett az első gyereke: "Kicsi lábnyomok a földön, nagy boldogság a szívünkben!
2024. május 29-én 15.15-kor megszületett kislányunk, Sándor Lilien Anna! 3380 grammal, 50 cm-rel. Isten hozott édes Kincsem!" – írta a színésznő egy lapozható bejegyzésben, amelyben két fotó is látható a babáról. Nézze meg!

Bálizs Anett posztja az Instagramról:

Bálizs Anett szintén az Instagramon közölte a nyilvánossággal azt is, hogy gyereket vár – erre azonban csak viszonylag későn, áprilisban került sor, amikor a színésznő már le se tudta volna tagadni a terhességét. "Boldog vagyok, hogy megoszthatom Veletek a hírt: hamarosan érkezik a kislányunk! Izgatottan és nagy-nagy szeretettel várjuk már!" – írta akkor a párjával közös fotók mellé.

A színésznő a magánéletéről sosem árult el egyébként túl sokat, bár a közösségi oldalán gyakran enged bepillantást a mindennapjaiba, sőt párjával is gyakran oszt meg közös fotót – viszont a kapcsolatukról csak keveset tudni. Annyi biztos, hogy Bálizs Anett 39 évesen lett anya, korábban a karrierjére koncentrált.

Ki az a Bálizs Anett?

Bálizs Anett főleg a TV2 napi sorozatából, a Jóban Rosszban epizódjaiból lehet ismerős: 2007-ben végzett színitanodában, a következő évben pedig már meg is kapta Oravecz Fanni főnővér szerepét. Hosszú éveken át láthattuk a képernyőn: bár nem az első epizódtól képezte a stáb részét, egészen az utolsó részig kitartott, amíg a sorozat is megszűnt 2022-ben.

Bálizs Anett emellett szinkronszínészként is ismert, továbbá 2012 óta az Újszínház társulatának tagja, olyan színdarabokban tűnt fel, mint például A gyertyák csonkig égnek, a Bodnárné, A kőszívű ember fiai, a Csongor és Tünde, a Bizánc vagy a Legénybúcsú. 

Mi lett a Jóban Rosszban sztárjaival?

Ha inkább a Jóban Rosszban többi színésznőjéről olvasna, akkor ide kattintson! Áprilisi cikkünkből kiderül, hogy mit csinál, mennyit változott a sorozat óta Végh Judit, Kondákor Zsófia, Legerszki Krisztina, Brózik Klára, Szorcsik Viktória, Novák Henriett vagy épp Szabó Zsófi.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről