Apró bikiniben sétálgatott az utcán Emily Ratajkowski - fotók

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Közel 30 millió rajongója nagyon örült a képeknek, amelyek ezúttal nem stúdióban, hanem az utcán készültek.
Vágólapra másolva!

Hét újabb fotóval örvendeztette meg 30 milliós követői táborát az Instagramon az egyik legismertebb modell, Emily Ratajkowski. Mint látható, újabb képei utcai környezetben készültek, nem sok ruha van a szupermodellen. 

Mint írtuk, a 2024-es Met-gálát hétfő este, május 6-án tartották a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban, merész ruhákból az idei eseményen sem volt hiány.  Emily Ratajkowski - szokásához híven - szinte semmit sem viselt a vörös szőnyegen. A képet itt tudja megnézni.

A modell a rangos eseményre egy Versace darabot választott, mely teljesen átlátszó anyagból készült, ami alá egyáltalán nem vett fel fehérneműt, így teljesen kilátszott a meztelen feneke és mellbimbói is, intim részeit a ruha mintája épphogy eltakarta.

A 32 éves modell rendszeresen megoszt magáról meztelen képeket és videókat is.

 Nemrég több lapozható galériát is mutatott magáról, amelyek fotóin szinte meztelenül - csupán egy apró tangában, vagy nyitott köntösben pózolt a kamerának.

A  modell sokaknak ismerősnek tűnhet klipekből is, mint a Blurred Lines vagy a Maroon 5 együttes Love Somebody című dalához készült videó.

Ratajkowski gyerekként kezdett szerepelni és modellkedni San Diegóban, majd munkát kapott a Nickelodeonon játszódó iCarly sorozatban (2009–2010).  Ben Affleck karakterének szeretője volt a 2014-es Holtodiglan című filmben, de felbukkant a Törtetők (2015), a Miénk a világ (2015), a Túl szexi lány (2018) és Az otthon melege (2018) filmekben, valamint a The Spoils Before Dying (2015) és az Easy (2016) című sorozatokban.

2014-ben és 2015-ben szerepelt a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásában, 2015-ben pedig a New York-i divathéten debütált Marc Jacobs modelljeként a kifutón. Emellett a párizsi és a milánói divathét kifutóin is többször megjelent. A Vogue több országban címlapra tette, számos reklámkampányban dolgozott.

Magánéletét tekintve van egy kisfia volt férjétől, Sebastian Bear-McClard színésztől, akinek 2021. március 8-án adott életet. A gyors családalapítás ellenére azonban a házasság nem bizonyult tartósnak, ugyanis 2022 júliusában Ratajkowski és Bear-McClard hivatalosan is elváltak egymástól. A modell azóta több ismert férfi, többek között Pete Davidson oldalán is feltűnt, de úgy tűnik, még azóta is keresi az igazit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről