Ben Affleck kettesben találkozott a volt feleségével

Vágólapra másolva!
Lesifotók tanúsága szerint Ben Affleck nem Jennifer Lopezzel, hanem a volt feleségével, Jennifer Garnerrel töltötte az apák napját.
Vágólapra másolva!

Végleg megromolhatott Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, miután a színész nem a feleségével vagy a gyerekeivel, hanem a volt feleségével, Jennifer Garnerrel kettesben töltötte a vasárnapi apák napját.

A TMZ oldalán lesifotókat is lehet látni arról, amint Jennifer Garner egyedül, egyszerű ruházatban tartott a feljárón Ben Affleck háza felé, illetve arról, hogy a színész utána haza is vitte kocsival a színésznőt. Az őket fotózó riporter szerint három közös gyereküknek nyoma sem volt, így kérdés, hogy mi volt az oka vagy a célja az apák napi látogatásnak.

Jennifer Lopez eközben nem feledkezett meg a férjéről, a Pearl Harbor – Égi háború című filmből származó fotójával köszöntötte Ben Afflecket, akit "a mi hősünknek" nevezett az apák napi posztban.

Jennifer Lopez apák napi Instagram-posztja Ben Affleckről:

Jennifer Lopez posztja Ben Affleckről
Fotó: Instagram/Jennifer Lopez / Instagram/Jennifer Lopez

Mi történt az álompárral?

Jennifer Lopez és Ben Affleck hiába próbálták titkolni, több forrás is megerősítette, hogy válnak, jelenleg épp próbálják eladni a több mint 60 millió dollárt érő otthonukat, amit a házasságkötésük után együtt vásároltak. Arról is már korábban lehetett hallani, hogy Ben Affleck elköltözött a közös álomházból, természetesen Jennifer Garner sem ott látogatta meg.

Bár Jennifer Lopez nagyon igyekezett fenntartani a látszatot, hogy együtt vannak, egy idő után úgy tűnt, ő is feladta: miután kiszivárogtak a házuk eladásáról szóló hírek, egyedül ment vacsorázni egy drága étterembe, ahová bár gyönyörű ruhában, jegygyűrűjével az ujján érkezett, mégsem tűnt túl boldognak.

Jennifer Lopez már a sztárvilág nagy eseményén, a MET-gálán is egyedül jelent meg május elején New Yorkban, majd Los Angelesbe visszatérve sem Ben Affleckkel csinált programot. Az énekesnő akkortájt régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában tűnt fel Beverly Hillsben, ahol megnéztek pár eladó ingatlant – ami szintén már annak a jele lehetett, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck hamarosan megválnak közös otthonuktól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről