Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Megrázó vallomást tett Jennifer Lopez a házassága válságáról szóló hírek után

Jennifer Lopez
Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, válságban lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, így érthető, hogy a magánéleti problémák rányomják a bélyeget a sikeres énekesnő karrierjére is. Nemrég lemondta koncertturnéját is, most emiatt magyarázkodik.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után találtak újra egymásra 2021-ben, és még ugyanebben az évben össze is házasodtak. Azonban most úgy tűnik, hogy másodszorra is válságba került a kapcsolatuk. Az erről szóló pletykák először május elején röppentek fel, bár ők mindent elkövetnek, hogy eloszlassák a kételyeket ezzel kapcsolatban, de nem sok sikerrel. Ugyanis kiszivárgott, hogy Jennifer Lopez már új ingatlanokat nézeget férje, Affleck nélkül, akivel már külön is költöztek egymástól.

Jennifer Lopez és Ben Affleck így érkeztek meg a 2024-es Golden Globe-gálára, azóta kiderült, válságban a kapcsolatuk
Fotó: AFP / AFP

Az énekesnőt Los Angeles-i riporterek vették észre, amikor Beverly Hillsben nézett meg pár házat régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában. A pár egyik közeli ismerőse nemrég úgy nyilatkozott, hogy Lopez és Affleck egyre többet veszekednek, ráadásul amíg a férfi Los Angelesben forgat, addig Lopez New Yorkban dolgozik, ez az, ami sok konfliktust eredményez köztük az utóbbi időben.

Az információk alapján a házaspár közé a karrierjük állt, elsősorban az énekesnőé, akinek nemrég debütált Atlas című új filmje a Netflixen, valamint a Jen's Summer 2024 Tour 'THIS IS ME...LIVE' koncertsorozata, amire már régóta nagyon készült. Ezért sem meglepő, hogy Jennifer Lopez nemrég úgy döntött, hogy lemondja a turnét, és helyette családjára fókuszál a jövőben, viszont nem győz miatta magyarázkodni a cserbenhagyott rajongóknak.

Azonban a koncert körül már több probléma is akad, ugyanis messze nem fogyott el annyi jegy, mint amennyit remélt az énekesnő, egyre kevesebben kíváncsiak rá. A turnét ráadásul át is nevezték, azonban a jegyeladások száma ezzel sem nőtt meg, így kénytelen volt azt törölni, amit az oldalán osztott meg az énekesnő.

Hatalmas a szívfájdalmam és levert vagyok, amiatt, hogy cserben hagylak titeket.

 Kérlek, tudjátok azt, hogy nem tenném, ha nem érezném, hogy ezt most feltétlenül szükséges. Ígérem, hogy kárpótolni foglak titeket és újra együtt leszünk. Nagyon szeretlek titeket" - magyarázkodott korábban a közösségi oldalán Jennifer Lopez, akinek a képviselője cáfolja, hogy érdeklődés hiányában maradna el az esemény.

Jennifer Lopez
Az első fotó, ami a pletykák után, hosszú idő után készült a sztárpárról, akik szemmel láthatólag nincsenek jó viszonyban
Fotó: Backgrid

Most az énekesnő újabb meglepő és egyben megrázó vallomást tett, ami arra utal, valóban nincs jól lelkileg, és tényleg válsában lehet a magánélete.

„Köszönöm. Üdv mindenkinek! Most tudtam meg néhány nagyszerű hírt, és mindezt nektek köszönhetem!" - kezdte Lopez, aki megosztotta, hogy Atlas című filmje nemrég a Netflix top 10-es listáján az első helyre került, és köszönetet mondott a támogatóinak.

Úgy tűnhet, hogy most sok negatívum van a világban... De ne hagyjátok, hogy néhány ember hangja elnyomja azt, hogy olyan sok szeretet van odakint a világban.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindannyiótokat nagyon szeretlek. Jennifer" - idézi a CNN Jennifer Lopezt, aki sejtelmesen fogalmazott, talán arra utalva, hogy valóban megromlott a házassága Ben Affleckkel, melyről már az is árulkodott, hogy megtiltotta a házasságával kapcsolatos kérdéseket a sajtótájékoztatókon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről