Szűk, csipkés, átlátszó nadrágban mutatta meg hatalmas, kerek fenekét a Kőgazdag fiatalok sztárja - kép

Tuvic Aleksandra
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalok sztárja a nyaralásán posztolt merész, szexi képet a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok sztárja nemrég bevallotta, hogy plasztikfüggő, és már szinte mindenét megcsináltatta. Rendszeresen költ milliókat a testére, designer vaginája van, az orra miatt pedig már ötször feküdt kés alá. Állítása szerint korábban nem volt elégedett saját magával, ezért döntött úgy, hogy teljesen átalakítatja a testét.

Tuvic Aleksandra jelenleg imádja a testét, így nem csoda, hogy gyakran mutat magáról szexi, merész, olykor pikáns képeket. A sztár az egyik barátnőjével nyaral, és nem győzi megosztani a követőivel a vakáció legjobb pillanatait. Nemrég egy igencsak túlfűtött videóban mutatta meg a tökéletes, kerek fenekét, ahol csupán egy csipkés, átlátszó, szűk leggingsben látható hátulról, így igencsak kivehetőek Aleksandra domborulatai, amiért majd megőrülnek a férfi követői.

Tuvic Aleksandra
Fotó: Tuvic Aleksandra / Instagram

Felhagyott a plasztikai beavatkozásokkal

Tuvic Aleksandra sosem titkolta, hogy plasztikafüggő, csak az orrát öt alkalommal operáltatta meg, mire úgy érezte, hogy elégedett az eredménnyel, szinte nincs olyan testrésze, amit ne szabtak volna át. A Nagy Őből, a Farm VIP-ból, Kőgazdag fiatalokból és a Párharcból is ismert realitysztár nemrég megdöbbentette az embereket, ugyanis elmondása szerint felhagyott a plasztikai beavatkozásokkal, erre pedig jó oka van.

Korábban nagyon elégedetlen volt magával, ezért anyagi helyzetéből adódóan megengedhette magának, hogy egy olyan testet csináltasson, amivel elégedett. Elsősorban nem tartotta magát elég nőiesnek, ezért döntött úgy, hogy plasztikáztat. 

"18 évesen feküdtem kés alá először, de már sokkal hamarabb tudtam, hogy lesz műtétem. 

Hát figyelj, nekem muszáj volt: egyrészt akkora volt az orrom, hogy ha kimentem a teraszra kiálltam azt hitték, könyöklök.

 Egy férfinak lehet, hogy sármos, de nekem nem tetszett. Felső testem olyan volt, mint egy pubertáló kisfiúé, nem érzetem magam nőiesnek... 

Jobb dolgokra is mehetett volna az az összeg.

 Közel egy budapesti szoba-konyha ára benne van már. Csak az orromat ötször kellett műteni. Azt hagyjuk, hogy miért. De ötször futottunk neki" - mondta korábban Tuvic Aleksandra, aki most döntött úgy, hogy elég volt, már csak ruhákra költ a továbbiakban.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről