Kiderült, terhes-e Lady Gaga

Lady Gaga
Fotó: Instagram/Lady Gaga
Vágólapra másolva!
Megszólalt Lady Gaga, miután pár lesifotó nyomán elindult a pletyka a terhességéről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Lady Gagáról hétvégén a húga, Natali Germanotta esküvőjén készült pár lesifotó, amelyek egy részén terhesnek tűnt, oldalról úgy látszott, mintha domborodna a hasa. Az esküvői próbavacsorán testhezálló, fekete miniruhában jelent meg, ebben látszott bizonyos szögből várandósnak – a másnapi ceremónián viszont már a koszorúslányok egyenruháját viselte, amely nem emelte ki annyira a hasát, nem vitt közelebb a megoldáshoz. 

Lady Gaga
A terhesnek tűnő Lady Gaga
Fotó: Instagram/Gaga Essentials

Az énekesnőt a követői egy része is terhesnek nézte, többen kommentben jelezték, hogy egyértelműen várandósnak látszik – mások azonban úgy vélték, nem illik szóvá tenni a testi változásokat, amíg nem biztos az okuk, illetve olyanok is akadtak, akik arra kérték a többi hozzászólót, hogy ne terjesszék a pletykát, amíg nincs biztos információ.

Terhes vagy nem terhes?

Azóta maga Lady Gaga is reagált az elindult pletykára: mindegyik közösségi oldalán azt írta, hogy nem terhes. A TikTokon egy rövid videót közölt, amelyhez ezt írta: "Nem vagyok terhes, csak rossz állapotban sírok a konditeremben". A mondat második felével egyébként Taylor Swift egyik új számából, a Down Badből idézett, elképzelhető, hogy lesz köztük valami együttműködés – miután Lady Gaga épp a hetedik albumán, az egyelőre csak LG7-ként emlegetett anyagon dolgozik.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Bár a posztja tartalmához látszólag nincs sok köze, az énekesnő emellett a Headcount.org oldalra irányította a követőit, ahol az amerikai választási rendszerbe lehet szavazóként regisztrálni. Ugyanez a link jelent meg az Instagramon is, ahogy Lady Gaga egy sztoriban szintén azt tette közzé, hogy "nem terhes".

Lady Gaga
Lady Gaga: Nem vagyok terhes
Fotó: Instagram/Lady Gaga / Instagram/Lady Gaga

Szeretne anya lenni

Lady Gaga ezzel együtt korábbi interjúkban már jelezte, hogy vágyna az anyaságra, szeretné megtapasztalni a szülés élményét is. Az énekesnő 38 éves, de még nem született gyereke – noha már 19 évesen teherbe esett, miután megerőszakolta a producere. Most épp adott lenne egyébként a háttér is, hisz a hírek szerint 2020 óta stabil párkapcsolatban él Michael Polanskyval, akiért "egyszerűen megőrül" egy közeli ismerősük szerint.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről