Kovalcsik "Lilu" azt hazudta, hívta a TV2, pedig valójában nem kell senkinek

Vágólapra másolva!
A magát Lilunak nevező, Való Világ-riporter egy baloldali podcast műsorban szerepelt, ahol - meglehetősen gyáván, félreérthetően - arra utalgatott, hogy valami irtózatos pénzért hívta a TV2. Holott ebből természetesen egyetlen szó sem igaz. "Lilu" egyszerűen hazudott. Az RTL Klubon is periférián tartott riportert egyébként saját csatornáján - bármilyen illetlenül is hangzik - Botoxlilu-nak gúnyolják.
Vágólapra másolva!

Kovalcsik "Lilu" nem először teszt politikai hűségeskűt a baloldali kereskedelmi tv, az RTL Klub mellett. Önmagában ez érthető lenne, hogy bár periférián van, de azért fizetést kap. Viszont mindig a rivális, sikeresebb kereskedelmi csatornát próbálja szidni. Nem tetszett neki, hogy a TV2 Tények felhívja a figyelmet a háborús veszélyre és arra utalgatott, hogy próbálták hívni oda, de persze ő nem megy. Az igazság természetesen az, hogy a kutya nem hívta az RTL Klub dolgozói között "Botoxlilu"-nak csúfolt Való Világ-riportert.  

Ha most idejönne a TV2 50 milliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el...

Mert nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, illetve arra, hogy független. És tudják azt, hogy nem vagyok elcsábítható” - szánalmasan magyarázkodott és azzal érvelt, hogy számára ez erkölcsi kérdés, nem pénzügyi, pedig feltehetően kényszerből marad a folyton nézettségbeli vereséget szenvedő RTL Klubnál.

Lilu
Fotó: Instagram/ lilugram

Majd folytatta az elmélkedést.

De most, vagy tavaly, vagy 3 éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok, az nekem nem fér bele az értékrendembe… 

Az elégnél, azt hiszem mostanra eljutottam oda, hogy nem kell még több” - majd azt is állította, egyszer már próbálkozott nála a TV2, de ő annyira gerinces volt, hogy nemet mondott a jobb lehetőségre és a jobb keresetre is.

Az RTL Klub dolgozója tovább bölcselkedett.

Ha a megélhetés múlik rajta, akkor az egy másik szempont, mint a semmi nem elég...

Biztosan van olyan kollégám, akinek ugyanúgy, mint nekem, megvolt mindene, és mégis elvihető volt, mondjuk, még egy nulláért” - magyarázkodot Lilu, akit valóban senki sem próbál elcsábítani a csatornájától. Nem ez lenne az első eset, hogy a riporternő hazudik, hiszen Rákay Philipet is próbálta szidni, és azt is letagadta, hogy korábban kirúgatta volna a Z+ csatornától.

Néhány hónapja pedig azért vált nevetségessé, mert kulturális kérdésekben próbált megszólalni és persze akkor is a baloldalnak hízelgett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről