Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

L.L. Junior a volt párjának üzent

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior a közösségi oldalain is felköszöntötte volt párját, Hopp Csillát.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior kedves üzenettel köszöntötte a születésnapján volt párját, Hopp Csillát, akitől két kisfia is született – közülük azonban a kisebbik, Dávid 2019-ben meghalt, halálra gázolta egy autó.

A rapper így is egy régi családi képet osztott meg, mellé pedig ezt írta: "Isten éltesse két fiam anyukáját erőben, egészségben, Hopp Csilla, légy nagyon nagyon boldog. Bár az életünk külön úton halad tovább, mégis nagyon fontos vagy nekem/nekünk, vigyázz magadra, és érezd magad nagyon jól! Ui.: finoman a piával, haver" – üzente volt párjának egy sor emoji kíséretében. Nézze meg a posztját!

L.L. Junior így köszöntötte a születésnapján Hopp Csillát:

L.L. Junior és Hopp Csilla egyébként korábban is jó viszonyt ápoltak, az asszony még tanúskodott is a volt párja mellett, amikor a rapper a válása során Körtvélyessy Kingával pereskedett a vele közös kislányuk elhelyezése miatt.

Mit szól ehhez Dárdai Blanka?

L.L. Junior a válása óta már a 18 évvel fiatalabb énekesnővel, Dárdai Blankával van együtt, bár a kapcsolatukat már képtelenség követni: két éve alkotnak egy párt, azonban számtalanszor szakítottak közben. Májusban még arról számoltunk be, hogy végleg szétmehettek, újabb fotóik viszont arra utaltak, hogy azóta megint kibékültek.

Májusban még arról szóltak a hírek, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka már az Instagramon sem követik egymást, nem is mutatkoznak egymás társaságában – a pletykák szerint az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat.

A rapper és a barátnője ugyanis a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakozott az Ázsia Expressz Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásához, hazatérésük után azonban szinte egyből szétmentek. Erről akkor egyikük sem nyilatkozott, a Bors például hiába kereste mindkét felet – a lap azonban úgy tudta, féltékenység állt a szakítás hátterében, ezért is lenne érdekes tudni, hogy Dárdai Blanka mit szól ahhoz, hogy L.L. Junior ilyen jóban van az exével.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről