Élő közvetítés
Románia
ÉLŐ
Hollandia
Vágólapra másolva!
Az angol válogatott szó szerint az utolsó pillanatban menekült meg a kieséstől a Szlovákia elleni nyolcaddöntőben. A torna legértékesebb keretét egy félős edző irányítja, ami rányomja a bélyegét az Eb egyik esélyesének játékára. Pedig, ha kicsit megemberelnék magukat az angolok, akkor könnyedén juthatnának be a döntőbe.

Anglia-Szlovákia 2-1. Ez így talán nem akkora csoda, de, ha hozzátesszük, hogy Szlovákia a 25. perctől vezetett, és a 70. percig biztos, hogy jobban és veszélyesebben játszott, mint a sztárcsapatnak tartott angolok, akik csak a rendes játékidő utolsó pillanatában, a 90+5. percben tudtak egyenlíteni, akkor már egészen más a meccs megítélése.

A torna legértékesebb keretével bíró angolok több mint egy félidőt elherdáltak, és teljesen kilátástalannak tűnt a játékuk, miközben a szlovákok bátran és gólra törően játszottak. Hogy mi lehet a felemás teljesítmény mögött, ki az egésznek az oka, mi mentheti meg Southgate állását, illetve, hogy meddig juthatnak az angolok ezt mind-mind kitárgyaltuk a meccs utáni videós értékelésünkben.

Azok pedig, akik csak hallgatni szeretnék az adást itt tehetik meg:

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről