Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Már a döntő előtt elbúcsúzott a koronájától Magyarország Szépe

Vágólapra másolva!
A Magyarország Szépe cím jelenlegi birtokosa, Hacsi Boglárka vasárnap este átadja a koronáját az új királynőnek – akinek most a közösségi oldalán üzent.
Vágólapra másolva!

A 2023-as Magyarország Szépe, az indiai világversenyre is kijutott Hacsi Boglárka az Instagramon üzent az előtt, hogy a vasárnapi döntőn átadná a koronáját az újonnan választott szépségkirálynőnek.

"Már csak pár óra, és új királynőt koronázunk. Az elmúlt egy év egy nagyon intenzív, élményekben gazdag időszak volt, amiért elképesztően hálás vagyok. Köszönöm a bizalmat, köszönöm, hogy engem választottatok egy éve, Miss World Hungary. Köszönöm minden barátomnak, követőmnek, aki mellettem/velem volt ezen az úton, hálás vagyok értetek is. 

Az elmúlt egy hétben rengetegszer kaptam meg azt a kérdést, hogy nem bánom-e, hogy át kell adnom a koronát? Nem vagyok-e szomorú? Nem.

Boldog vagyok, hiszen egy új királynő indul el ezen az úton, és én mindenben segítem majd, ahogy csak tudom! Köszönöm, szeretlek titeket!" – írta a fotóhoz, amely a tavalyi megkoronázásakor készült. Nézze meg a bejegyzését!

Hacsi Boglárka Instagram-posztja a Magyarország Szépe vasárnapi döntője előtt:

Mire számíthatunk az esti show-ban?

A Magyarország Szépe vasárnapi döntője eredetileg 16 lánnyal zajlott volna, Pirlot Rachel azonban egészségügyi okok miatt feladta a versenyt – így a Dunán este 18:45-től nekik szurkolhatnak majd a nézők: Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka, Vajda Mercédesz.

A korábbi alversenyeken egyébként Cseh Jázmin, Haszonics Dóra, Hamikus Renáta és Szivos Dalma Rebeka szerepeltek a legjobban, ők nyerték a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty versenyeket – miközben az Origo olvasói Geiger Zsanettet szavazták meg a mezőny legszebbjének.

A rangos szépségverseny döntőjét látványos is showműsor kíséri: extra produkcióként Csepregi Éva és Végvári Ádám a Neoton Família több legendás slágerét is előadja, miközben három szakaszban közreműködik majd Péterffy Lili "Lelle", a feltörekvő tehetség, LuvOli pedig Kállay-Saunders Andrással készül dalpremierre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről