Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Vasárnap este kiderült, hogy Katzenbach Andrea lett az idei Magyarország Szépe, aki hazánkat is képviseli majd a Miss World világversenyen. A fiatal lány a verseny óta reneteg kritikát kapott, ugyanis többek szerint plasztikai beavatkozása volt.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este véget ért a Magyarország Szépe 2024-es döntője, ahol a hatalmas megmérettetés után kiderült, hogy kinek a fejére kerül majd a korona. 

A közönségdíjas, vagyis a tévénézők kedvence Grósz Adél lett (miközben korábban az Origo olvasói is szavaztak), a Miss Charity díjat Kiss Kamilla kapta, a szépségkirálynőt és az udvarhölgyeket azonban szakmai zsűri választotta ki – amelyben többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kautzky Armand és Hajas László, valamint a Magyarország Szépe 2023-as nyertese, Hacsi Boglárka, illetve zsűrielnökként Jákob Zoltán is helyet foglalt

Az eredményhirdetés után kiderült, hogy a második udvarhölgy Horváth Alexandra, az első udvarhölgy pedig Cseh Jázmin lett. A Magyarország Szépe címet Katzenbach Andrea birtokolhatja egy évig, miközben ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen is, és egyéb felajánlott nyereményekkel is gazdagodott. 

A zsűriben ott ült az idei évben is Kulcsár Edina, aki hamarosan negyedik gyerekének ad életet, de szívesen vállalta a feladatot. Közös fotót is mutatott a győztessel, ami alatt özönlöttek a kommentek arról, hogy Katzenbach Andrea az egykori szépségkirálynő kiköpött mása. 

Andrea nemrég az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, ahol valaki megkérdezte, hogy mit szól ahhoz hogy Kulcsár Edinához hasonlítják.

Nekem ez személy szerint megtisztelő, hiszen Edina egy gyönyörű nő, arról nem is beszélve, hogy ő volt az, aki a legtovább jutott a Miss Worlddel kapcsolatban, szóval én ezt megtiszteltetésnek veszem, köszönöm szépen 

- jegyezte meg a szépségkirálynő, akit a verseny óta rengeteg támadás ér.

 Többen is azt állítják, hogy számos plasztikai beavatkozáson esett át a fiatal lány, amit azonnal meg is cáfolta Andrea a közösségi oldalán. 

"Nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom... 

Amikor bejött ez a szájfeltöltési trend még régen, kipróbáltam egyszer, de azóta nem nagyon.

 Kiment teljesen a számból, nem is tervezem újra megcsináltatni. Ami mű rajtam, az a hajam, mert nekem egyébként nagyon kevés hajam van, de úgy gondolom, ez természetes kereteken belül teljesen elfogadható" - olvasható a válasza.

Azt is megosztotta, hogy ugyan Kiskőrösön él, de tervezi, hogy heteken belül felköltözik Budapestre, ugyanis számos rendezvényen kell majd megjelennie. Szülei támogatták a versenyben, és nagyon büszkék rá. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről