A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb hírek érkeztek a Vámpírnaplók súlyos balesetet szenvedett bombázójáról

Nina Dobrev
Vágólapra másolva!
A Vámpírnaplók szexi sztárja pár hete számolt be arról, hogy súlyos motorbalesetet szenvedett és kórházba került. Habár hosszú folyamat lesz a gyógyulása, most újabb hírt osztott meg a közösségi oldalán az állapotáról.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban írt, a Vámpírnaplókból is ismert Nina Dobrev az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, ahol az egyik pillanatban egy motoron ült, a másik pillanatban pedig már egy kórházi ágyon feküdt nyakmerevítővel, térdmerevítővel, infúzióra kötve, ehhez pedig még szomorú arcot is vágott a színésznő.

"Így kezdődött, azonban teljesen máshogy végződött. 

Már jobban vagyok, azonban hosszú út vezet majd a felépülésemig 

- írta korábban a közösségi oldalán.

További részleteket azonban nem árult el a motorbalesetéről.

Barátai és kollégái, köztük Sarah Michelle Gellar, a Vámpírnaplók másik színésznője, Claire Holt, valamint a The Originals szereplője, Charles Michael Davis is támogatásukat fejezték ki, és gyors felépülést kívántak neki.

Úgy látszik, hogy a súlyos balesete után a színésznő állapota fokozatosan javul, amiről ő maga számolt be a közösségi oldalán. A színésznőn nemrég egy műtétet hajtottak végre, ami sikeres volt, így egyre közelebb került a felépüléshez, valamint a rehabilitációhoz. 

Sikeres volt a műtét. 

Köszönöm mindenkinek, aki kedves üzeneteket, gondolatokat, imákat küldött a gyógyulásomért. Éreztem a támogatást és a pozitív energiát, ami mindennél többet jelent a számomra" - olvasható az Instagram-oldalán. 

Hozzátette, hogy a beavatkozás előtt nagyon félt, és úgy viselkedett, mint egy kisgyerek, ugyanis retteg a vértől, a tűktől és a kórházaktól is.

Dobrevnek rengeteg kollégája kívánt mielőbbi gyógyulást, többek között Alyssa Milano és Alexis Knapp is, akik szerint betegen is gyönyörű a világsztár.

A Vámpírnaplók sztárját barátja, Shaun Roger White, egykori profi snowboardos és gördeszkás ápolta, aki igyekezett poénnal feldobni Nina mindennapjait, ugyanis a színésznő nem tudott felkelni az ágyból sem.

Az egyik legjobb nő a tévéből
Az Origo még korábban összegyűjtötte a sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit, a listára pedig Nina Dobrev is felkerült. A bolgár származású kanadai színésznő valóban a Vámpírnaplókkal vált világszerte ismertté, korábban viszont hosszabban játszott a Degrassi gimi ben is, sokan már ott felfigyelhettek rá.

Első szerepeit 2006-ban kapta, egy rövidfilm után a Játszóház című tévéfilmben tűnt fel, majd az Egyre távolabb egyik szerepében láthattuk. A Degrassi gimi-ig inkább filmekben játszott, 2009-ben kapott csak egy vendégszerepet Az utolsó órában című sorozatban, majd a Family Guy egyik epizódjához is kölcsönözte a hangját.

Szerepelt még az Egy különc srác feljegyzéseiben és a Kamuzsarukban is, jelenleg pedig a Flatlinerst, az Egyenesen át remake-jét forgatja. Tornászként megjárt több világversenyt, egy időben modellkedett is, amúgy pedig szeret ékszereket készíteni, tervezi, hogy saját ékszerüzletláncot indít.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!