Tóth Gabi sírva beszélt Krausz Gáborról - videó

Tóth Gabi, Tóthgabi
Tóth Gabi
Fotó: Facabeook/Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Már látható Lékai-Kiss Ramóna műsorának előzetese.
Vágólapra másolva!

"Én úgy jöttem ide, hogy olyan dolgokat mondok el, amiket sehol nem árultam el. Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy nem akarok fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja" - mondta Krausz Gáborról volt felesége, Tóth Gabi.

Lékai-Kiss Ramóna eztán megkérdezte tőle, hogy veszített-e el családtagot a válás miatt, erre Tóth Gabi bevallotta, hogy igen, méghozzá nagyon közelit. A műsorvezető kérdésére viszont hirtelen nem tudott választ adni, érzelmileg annyira megérintette ez az esemény, hogy csak a földet nézte némán. Itt a TV2 Titkok Ramónával című beszélgetős műsor első adásának előzetese:

Mint írtuk, izgalmas és egyedi videó podcastot indít június 19-én a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. Minden epizód izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük és megszeressük azokat az embereket, akik az életünk részévé váltak. A videó podcast vendége lesz többek között - Tóth Gabi után - Tilla, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és Gáspár Győző.

„A TV2 Titkok Ramónával egy izgalmas és egyedi podcast, amely a TV2 Play első saját gyártású, exkluzív tartalma. Egy olyan mélyinterjú sorozat, amelynek minden epizódja izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük azokat az ismert embereket, akik az életünk részévé váltak. Ramóna személyisége tökéletes ehhez a formátumhoz, rendkívül nyitott és együttérző” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

„Sok kollégámmal heti szinten együtt dolgozom egy show műsorban vagy éppen engem kérdeznek különböző témákban. Ha tehetem elolvasom a róluk szóló cikkeket, a műsorok kulisszái mögött pedig megismerjük egymás életének hétköznapi apróságait. 

Sokszor kérdeznek tőlem az ismert műsorvezető kollégákról és néha rádöbbenek, hogy nem tudom a választ”

 – árulta el Lékai–Kiss Ramóna, aki a műsor előkészítésében is feladatot vállalt. – „Ebben a podcast-ben lehetőségem van feltenni azokat a kérdéseket, amit a nézők is feltennének a vendégeimnek. A műsor különlegessége pedig, hogy mindenkiről megtudhatunk legalább egy titkot” – tette hozzá.

Mint írtuk, alaposan megváltoztatta Tóth Gabi és Tóth Vera kapcsolatát a válás - erről itt olvashat

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről