Újabb bizonyíték: kibékült T. Danny és Kecskés Enikő?

T. Danny, Kecskés Enikő
Fotó: Bors
Vágólapra másolva!
T. Danny és Kecskés Enikő kapcsolata már közel egy éve tartja izgalomban a rajongókat és bár hivatalosan szakítottak, több gyanús jel is arra utal, hogy talán újra összejöttek. A páros kapcsolatára a Dancing with the Stars alatt derült fény, amiben Dani is szerepelt, majd decemberben röppent fel a hír, hogy elváltak útjaik. Azóta azonban többször is szárnyra kapott a pletyka, hogy megint egy párt alkotnak.
Vágólapra másolva!

Egészen egy héttel ezelőttig nagy volt a csend az egykori sztárpár tagjai körül, ám akkor mindketten ugyanarról a buliról jelentkeztek be két egymást követő éjszakán is. Ugyan egyikőjük videójában sem jelent meg a másik fél, az biztos, hogy egy helyen voltak, egy időben.

Újabb jel

A történet itt azonban nem ér véget, hiszen a követőik most egy újabb árulkodó jelre lettek figyelmesek. A dögös modell a hétvégén ünnepelte a születésnapját, amire egy gyönyörű virágcsokrot is kapott, és ezt büszkén meg is osztotta az Instagram-oldalán. A figyelmes ajándékhoz mindössze egy fehér szívet írt, ami akár még arra is utalhat a követői szerint, hogy a szerelmétől kapta. Sőt, egyesek szerint konkrétan az énekes lepte meg vele. Persze, akad olyan is, aki szerint Enikőre talán újra rátalált a szerelem, de a korábbiakból tanulva igyekszik titokban tartani a kilétét - írja a Bors.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről