A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egészen hihetetlen dolgot osztott meg a brit királyi család

Vágólapra másolva!
Károly király és Katalin hercegné rengeteg támogató üzenetet kaptak, miután mindkettőjüket rákkal diagnosztizálták.
Vágólapra másolva!

A brit királyi ház közzétette az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó kimutatását, amelyben a költségvetés alakulásának bemutatása mellett különféle statisztikák, a királyi család hivatali munkájára vonatkozó adatok is helyet kaptak.

Szembetűnő számadat emelte ki a brit királyi családhoz érkező levelek mennyiségét, a jelentésből ugyanis kiderült, hogy 

III. Károly király és Katalin hercegné összesen közel 30 ezer támogató üzenetet kaptak az után, hogy mindkettőjüket rákkal diagnosztizálták.

A királyi ház pénzügyi jelentése szerint a Buckingham-palotába a 2023-2024-es pénzügyi évben összesen 138 ezer 303 levél érkezett, ezekből 27 ezer 620-ban a királynak és hercegnének szóló jókívánságok voltak olvashatók.

Videón, ahogy III. Károly király a jókívánságokat olvasgatja:

A brit király ház februárban jelentette be, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak, és megkezdték a kezelését – alig másfél hónappal később, március végén pedig Katalin hercegné is közölte, hogy kemoterápiára van szüksége, miután egy hasi műtét során róla is kiderült, hogy rákkal küzd. Hogy a váratlan kettős diagnózis milyen hatással lehet a brit királyi házra, a monarchia rendszerére, arról itt írtunk bővebben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!