A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Farm VIP sztárja egy ismeretlen nővel pózolt - kép

Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
Mint ismert, márciusban szakított barátnőjével a Farm VIP sztárja, azonban nem sokkal utána egy ismeretlen lánnyal szelfizett, akivel a hétvégét is együtt töltötték.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP korábbi játékosa márciusban szakított barátnőjével, a Next Top Model Hungary egyik szereplőjével, Jávori Lilivel. Másfél év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább, ugyanis mind a ketten a karrierjükre koncentráltak, ezáltal sokkal kevesebb idejük jutott egymásra. Ennek ellenére gyakran beszélgetnek, sőt, találkoznak is egy közös ebéd erejéig. Nincs közöttük semmiféle harag. 

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettjét azonban nemrég szóba hozták egy ismeretlen lánnyal. Az egyik követőjének ugyanis feltűnt, hogy a rapper megosztott egy fotót, ahol egy miniruhában látható hölggyel pózol, amit Alfréd különöset élvezett. A szóban forgó személy még a hatalmas fenekét is megmutatta, azonban nem tudni, hogy milyen kapcsolatban áll a sztárral. 

Az eset után a zenész is megszólalt, aki igencsak meglepődött azon, hogy felmerült valakiben is, hogy nem sokkal a szakítása után új párja van. 

Hadas Alfréd, ismeretlen nő
Fotó: Hadas Alfréd / Instagram

"Nem gondoltam volna, hogy bárki megszerzi ezt a képet. Vele voltam Bécsben a Rolling Loud fesztiválon, de úgy gondolom, amióta szingli vagyok, senkinek sem tartozom magyarázattal. Mindketten szeretjük Travis Scottot, így úgy döntöttünk, hogy elmegyünk és megnézzük élőben. 

Nagyszerű hétvégét töltöttünk el 

- magyarázta a Borsnak

Hozzátette, hogy mivel még csak pár hónapja szingli, egyelőre a közeljövőben még biztosan nem szeretne párkapcsolatot. 

Ezért szakítottak Lilivel

Nagyon jól megvoltunk, mindig számíthattunk a másikra, de most úgy alakult, hogy az útjaink külön váltak" - mesélte pár hónappal ezelőtt. 

Az énekes a karrierjére szeretne koncentrálni, ami sok időt igényel, ez pedig már nem fért bele a párkapcsolatába.

A mostani élethelyzetembe nem fér bele egy ilyen komoly kapcsolat, úgy érzem, hogy még túl fiatal vagyok ehhez.

Lili ezt megértette és elfogadta, és úgy váltunk el egymástól, hogy egy nap még találkozunk, ha a sors közös jövőt szánt nekünk. Sokat tanultunk egyébként egymástól, nagyon sokat köszönhetek neki, és ő tudja nagyon jól, hogy számíthat rám bármikor"- hangsúlyozta. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!