Harry herceget ismét megalázták, nem akárki kritizálta

Harry herceg
Vágólapra másolva!
Harry herceget ezúttal egy díjátadó miatt alázták meg, többen pedig petíciót nyújtottak be, hogy ne ő kapja az elismerést.
Vágólapra másolva!

Harry herceget az elmúlt években rengeteg kritika érte, főleg felesége, Meghan Markle és a Spare (Tartalék) című könyvével vívta ki a közvélemény ellenszenvét, azóta azonban folyamatosan nevetségessé teszi magát. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni, gyakran sajnáltatja magát.

Nemrég kiderült, hogy az Invictus Játékokkal kapcsolatos munkájáért veszi át hamarosan a Pat Tillman-díjat, amelyet az NFL-játékosról neveztek el, aki egy afgánisztáni tűzben halt meg. Sussex hercege a holnapi napon veszi át a díjat, amennyiben nem utasítja vissza, ez pedig sokak szerint sértő, csupán figyelemigénye van szüksége III. Károly király fiának. 

Megdöbbentő, hogy miért választottak egy ilyen ellentmondásos és megosztó személyt a díj átvételére. 

Vannak sokkal méltóbb díjazottak is. Vannak olyan emberek, akik a veteránok közösségében dolgoznak, és nagyon sokat tesznek értük. 

Ezek az emberek nem rendelkeznek olyan pénzzel, forrásokkal, kapcsolatokkal vagy kiváltságokkal, mint Harry herceg. 

Úgy érzem, hogy az ilyen embereket el kell ismerni" - nyilatkozta Mary Tillman, Pat Tillman édesanyja.

Az ügyben a pár egy közeli ismerőse is megszólalt, aki úgy véli, hogy a díj átvétele Harry herceg kétségbeesett figyelemigénye, amit mostanában már kevésbe kap meg.

Az egész elmúlt négy év iróniája az, hogy Harry és Meghan azt mondták, azért hagyják el a királyi családot, hogy a média békén hagyja őket

 - mondta, azonban ennek épp az ellenkezője valósul meg.

Az Express azt írja, hogy többen petíciót nyújtottak be, miszerint ne Harry kapja meg az elismerést, azonban a jelenlegi állás szerint ő fogja holnap átvenni a díjat.

John Lennon fia szerint Harry egy "idióta"

Sean Ono Lennon, John Lennon fia  még 2023-ban fogalmazott meg egy éles kritikát Sussex hercegéről.

"A régóta várt kritikám Harry herceg önéletrajzáról két szó: Spare me (magyarul: kímélj meg). Valójában tisztában vagyok vele, vannak köztünk hasonlóságok. Egyszer találkoztunk.

Az még azelőtt volt, hogy rájöttem volna, hogy egy idióta.

Ez egy szójáték volt. De megérdemli, hogy gúnyolódjanak" - írta még korábban az X-en (korábbi Twitter) a népszerű énekes fia. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről