Hihetetlen, hogy megcsalta férje a vadmacska orosz modellt - privát képek

Vágólapra másolva!
Mutatjuk a gyönyörű orosz modell legforróbb képeit!
Vágólapra másolva!

1996. január 23-án született Moszkvában a gyönyörű Anastasia Reshetova modell, akinek édesapja Grigorij Anatolijevics Reshetov ezredes, a jogi és történettudományok szakértője. Szülei válása után őt és húgát is édesapjuk nevelte fel. Az 578-as számú iskolában tanult az Orekhovo-Borisovo Severnoe negyedben, később színészetet tanult, majd 2014-ben érettségizett és még ebben az évben,  18 évesen részt vett a Miss Oroszország szépségversenyen, amit végül meg is nyert.

Az egykori szépségkirálynő ma már 28 éves és egy gyerek édesanyja, úgy tűnik hamarosan férjhez is mehet, de egyelőre titkolja, ki az a férfi, aki elrabolta a szívét, ugyanis az elmúlt időszakban rengeteget bántották, mivel durva megcsalási botrányba keveredett. Reshetovát nem más, mint az egyik orosz népszerű énekesnő, Alsu vádolja azzal, hogy vele csalta meg a férje, és ő hiába tagadja, az énekesnő azóta sem nyugszik és őt okolja a válásukért. Emiatt a modell rengeteg bántást kapott a közösségi oldalán, most állítólag ő is perre készül a vádaskodás miatt.

Nézze meg Anastasia Reshetova legszexibb fotóit az alábbi galériában!

Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova
Anastasia Reshetova

Anastasia Reshetova a múlt héten egy barátnőjével Törökországba utazott pár napra, majd egy magánrepülővel Franciaországba repült, ahová fiával, Ratmirral utazott, akinek az utolsó pillanatban adták meg a vízumot. Reshetova megosztott felvételeket a családi útról, és nagyon boldog, hogy végre kikapcsolódhat a fiával.

Reshetova követőinek feltűnt, hogy az utazáson is a jobb kezén viselte hatalmas gyémántgyűrűjét, és korábban utalt rá, hogy hamarosan esküvője lesz. A modell a kérdések ellenére sem mutatja meg választottját a nyilvánosságnak, ezzel sokak szemében még gyanúsabbá válik, hiába mondja, hogy sosem kezdett volna ki nős férfival.

A legújabb információk szerint Reshetova arra készül, hogy visszavágjon azoknak, akik elhitték Alsu vádjait és bántották őt emiatt. A modell már korábban is indított pert egy pszichológus ellen, ehhez az egyik legjobb és leghíresebb ügyvédet,Szergej Zhorint fogadta fel.

Reshetova olyan pletykák és spekulációk miatt volt kitéve cyberbullyingnak, amelyeknek semmi közük a valósághoz

- mondta a modell ügyvédje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!