Idén is Magyarország legszebb lányát keresi a Miss Universe Hungary

Vágólapra másolva!
A győztes magyar lány természetesen ezúttal is részt vehet a világversenyen.
Vágólapra másolva!

2024. július 31-ig még lehet jelentkezni a világ legrangosabb és legelismertebb szépségversenyének magyarországi megméretésére. A Miss Universe Hungary első helyezettje természetesen idén is részt vehet a világ legszebbjeinek versengésén, ahol 73. alkalommal kap koronát majd a győztes lány.

Hogyan lehet jelentkezni?

A hivatalos oldalon található jelentkezési lapot kell kitölteni, majd a jelentkezőknek át kell esniük egy előválogatáson, szeptember 14-én a budapesti Andrássy úton található W Hotelben. A 14 kiválasztott ezt követően szeptember 22. és 28. között felkészítő táborban vesznek részt Villányban, a Bock Hotel Ermitageban, ahol szakemberek segítenek a ruhák és sminkek kiválasztásában, valamint a koreográfiák betanulásában. Szeptember 28-án pedig jön a nagy nap: a királynőválasztás a budapesti Operettszínházban. A királynő mellett három udvarhölgyet is választanak, valamint lesz egy közönségdíjas is az est végén.

A szép külső és tökéletes alak nem elég

A zsűri elnöke idén is a többszörösen díjazott magyar üzletember, a Bastion Group ügyvezetője, az Egy Lépéssel Több Alapítvány alapítója, biztonsági és robotika szakértő Hajós István lesz. Elmondta, hogy a zsűri elnökeként kezdettől fogva feladata lesz a kiválasztás és a verseny tisztaságának megőrzése. 

Az már régen nagyon kevés, ha valaki szép és tökéletes az alakja, hiszen egy igazán jó versenyzőnek, mint egy jó énekesnőnek, át kell tudnia adni a közönségnek, amit ő képvisel, tudnia kell érzéseket, érzelmeket és értékeket közvetítenie, 

hiszen egy országot fog képviselni a világ egyik legnagyobb szépségversenyén" - mondta  a zsűri elnöke.

A Miss Universe Hungary újbóli életre hívásában oroszlánrésze volt dr. Özer Nórának. A magyar-török származású, jogász végzettségű hölgy maga is nyert idehaza rangos szépségversenyt, de a Miss Universe egy egészen más világ. Mint mondta, 

a tavalyi versenyt teljes mértékben pozitívan értékelték, érezni lehetett, hogy Magyarország nagyon várja, hogy visszatérjen a világ legrangosabb szépségversenye.

Az idei verseny különlegessége az lesz, hogy Maldív-szigeteki stílusra és hangulatra fog épülni. 

A Miss Universe 73. versenyének mexikói döntőjén a világ 90 legszebb fiatal hölgye vesz majd részt, köztük a magyar versenyzővel. A végső győztest pedig a címvédő nicaraguai szépség, Sheynnis Palacios koronázza majd meg - írja a Tények.hu.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!