Életveszélybe sodorta pár hónapos kisfiát Szegedi Fecsó és párja, Bea

Géczi Bea, Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea második közös gyereke idén áprilisban született. Pár hónappal később botrányos szakításukkal hívták fel magukra a figyelmet, de mégis kibékültek.
Vágólapra másolva!

Durva dolgokkal vádolta Géczi Bea párját, Szegedi Fecsót, akivel májusban úgy tűnt, hogy végleg véget ért a kapcsolatuk. A páros második gyereke ekkor még csak hathetes volt, a nő nyilvánosan, egy Instagram-történetben tette közzé a szakítás okait.

Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg, 6 hetes gyerekem… és még büszkén posztolgatok boldogan. Melyik szülő tud ilyenkor nevetni? Jól érezni magát? 

Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját, aki egy hétig kórházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen. De Fecsó, te érezd jól magad, amíg én a beteg fiaddal itthon szenvedek! Nem kívánom senkinek azt, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a 6 nap alatt. Volt más dolga biztos" - kelt ki magából Géczi Bea, aki hozzátette, hogy a csecsemő már jobban van, de nem árult el több részletet a betegségéről.

Géczi Bea és Szegedi Fecsó még együtt
Géczi Bea és Szegedi Fecsó kibékültek, most szülőként kritizálják őket
Fotó: Instagram/Géczi Bea / Instagram/Géczi Bea

Ezt követően sokan úgy gondolták, véget ért a kapcsolat, majd váratalnul mégis kibékültek. A páros első közös gyereke, Elliot 2022 őszén született az Egyesült Államokban, rajta kívül mindkét szülőnek egy-egy fia van a korábbi kapcsolataikból, Beának a nemrég szabadult, részegen lövöldöző Mandula Ádámtól, Szegedi Fecsónak Vasvári Vivientől. A páros második közös kisfia idén április közepén született meg, az Evron nevet kapta szüleitől, mely hasonlóan különleges, mint bátyjáé.

A kisfiú még nagyjából három hónapos, szülei nemrég mutattak róla egy képet, ami egy medencében készült róla, és sokan felháborodtak a felvétel láttán, ugyanis életveszélyesnek tartják, amit a szülők műveltek.

Ennyi idősen még strandra se kellene mennie ennek a gyereknek a fertőzések miatt... Gratulálunk Szegedi-Géczi páros

 - írta valaki, aki nem ért egyet a fertőzések miatt azzal, hogy pár hónapos csecsemővel strandra menjenek.

Amúgy pár hete láttam videót erről. Na a lényeg, hogy életveszélyes, mert könnyen borul, valamint ha háttal van neked nem is latod mi történik a sátor alatt

 - írta valaki a felvételen lévő eszközről, ami alá a kisfiút helyezte el az édesanyja, aki közben a vízben lebegett egy erre alkalmas párnában.

Többen azon háborodtak fel, hogy a hullámzó vízben, önállóan eszik a pár hónapos kisfiú.

Ne vicceljetek már, miért vagytok felháborodva? Hát addig se kell a gyerekkel foglalkozni amíg eszik, nem baj ha félrenyel vagy megfulladhat, majd csinálnak egy másikat.

Ennyit nézek ki belőlük. A Bejjja meg addig is vakolhatja a fejére a 3 kg sminket amíg szlopál a kölyök" - íra egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja ironikusan.

A kritikákra Géczi Bea is reagált, és magyarázkodott, hogy a rövid videóból kiragadott részlet miatt támadják őket, holott nem ez történt, amit írnak a kritikusok.

Az, hogy egy pár másodperces videóban ott van neki a cumisüveg, az nem jelenti azt, hogy órákig ott eszik. Most az, hogy szomjas volt, és adtam neki inni, nem értem, miért kelt ilyen nagy felháborodást.

De hát már megszoktuk az emberektől, hogy rosszindulatúak, mindenbe belekötnek... Nyilván nem megyek el a gyerekem mellől. Jelentem nem fulladt meg, nincs semmi baja" - magyarázkodott a háromgyerekes édesanya, aki azt mondta, hogy sokan felügyelték a gyereket rajta, és Szegedi Fecsón kívül is, mert velük volt a család. Majd kitért arra is, hogy jobb lenne, ha mindenki a saját életével törődne.

Én úgy nevelem a gyerekem, ahogy én szeretném, mindenki a saját gyerekével foglalkozzon. Három gyerekem van, hétéves a nagy, semmi baja nem történt. 

Azért csak tudom már így a harmadiknál, hogy neveljem a gyerekemet. Nem vagyok kíváncsi senki véleményére" - zárta a Borsnak kissé ingerülten Géczi Bea.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről