Széphalmi Juliska hatalmas dologra készül a balesete után

Vágólapra másolva!
Széphalmi Juliska még tavaly szenvedett súlyos baleset, rehabilitációra járt, és újra meg kellett tanulnia járni. A táncművész nem adta fel, hamarosan pedig újabb kihívás elé néz.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban beszámolt az Origo, novemberben súlyos balesetet szenvedett Széphalmi Juliska táncművész. Az egyik balettórán roppant meg a térde, amit nem értett, ugyanis naponta többször is csinálta ezt a gyakorlatot. Azonban a baj sokkal nagyobb volt, mint gondolta, ugyanis porcleválása miatt meg kellett operálni a térdét. Hosszú és kemény út állt előtte, ugyanis gyógytornára, rehabilitációra járt, és újra meg kellett tanulnia járni.

Széphalmi Juliska rehabilitációja sikeres volt, amiről az Instagram-oldalán egy hónappal ezelőtt számolt be követőinek, és azt is megemlítette, hogy akkor ez volt az utolsó alkalom, végre abbahagyhatja a kezelést.

"Fél év munkája! Első és utolsó napom a rehabon! Amikor elkezdtük, magam sem hittem benne, hogy ilyen gyorsan, ilyen mértékű lehet a javulás, gyógyulás! De ehhez kőkeményen kellett harcolni, sokkal jobban mint első alkalommal. 

Furcsa érzés ez most, egy időszak lezárult megint.

Hát hagyom, hogy kezdődjön egy új! Mindenkinek kitartást kívánok, aki éppen felépülni szeretne bármiből vagy rehabilitáción van! Ne feledjétek, bármi lehetséges, csak nagyon kell akarni, döntsd el fejben és kezdj bele! Menni fog!" - írta korábban.

A táncművész mos újabb kihívás elé néz, ugyanis rehabilitációja után egy félmaratonra készül.

Széphalmi Juliska
Fotó: Széphalmi Juliska / Instagram

Lassan elkezdem majd rá a felkészülést és hát ugye a 2. térdműtétem óta ez lesz az első félmaratonom, úgyhogy ez egy felmérés is lesz egyben, mit bír a testem!

 Aztán novemberben lehet még jobbat futni - írta az Instagram-oldalán.

Hozzátette, hogy ugyan nagy meleg van, azonban még ez sem tudja őt eltántorítani attól, hogy fusson, habár ilyenkor ő is liheg, és érzi, hogy ez így nagyon kemény.

Teljesen összetört a baleset miatt

Juliskának nem az első, hogy térdproblémája miatt meg kellett operálni, korábban egy év volt a rehabilitáció, de remélte, hogy hamarabb fel tud épülni a műtét után és újra táncolhat. Nemrég az alapvető mozgásával is akadnak még problémák, és hónapokig tartott, míg felépült, folyamatosan gyógytornára járt, voltak olyan napok, mikor teljesen összetört.

Amikor a kocsiban sírok, mert ugye nagyon sokat ülök a dugóban, mindig csak az jár a fejemben, mit gondolhat a többi autós?

Ők látják? Remélem nem.. Na de! Holnap új nap!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről