Síbaleset, túladagolás: tragikus körülmények között vesztették el párjukat ezek a sztárok

Natasha Richardson és Liam Neeson
Natasha Richardson és Liam Neeson
Vágólapra másolva!
Akadnak a sztárvilágban olyanok, akik idő előtt, tragikus körülmények között vesztették el a párjukat. John Travolta felesége vagy Sandra Bullock partnere betegségben haltak meg, más sztárok azonban síbaleset vagy túladagolás után gyászoltak.
Vágólapra másolva!

Liam Neeson

Natasha Richardson és Liam Neeson
Natasha Richardson és Liam Neeson 2008-ban
Fotó: AFP PHOTO / Files / Max Nash MAX NASH / AFP FILES / AFP / AFP PHOTO / Files / Max Nash MAX NASH / AFP FILES / AFP

Az Oscar-jelölt Liam Neeson felesége, a színésznőként szintén ismert Natasha Richardson 2009-ben, 45 évesen halt meg egy síbaleset, egy québeci pályán szerzett végzetes fejsérülés után. Síleckét vett éppen, amikor elesett, de elsőre semmi jele nem volt, hogy megsérült volna – egy órával később azonban rosszul lett, majd válságos állapotba került, két nappal később pedig meg is halt egy New York-i kórházban. 

Lea Michele

Cory Monteith és Lea Michele
Cory Monteith és Lea Michele 2013-ban
Fotó: Michael Buckner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Michael Buckner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A Glee – Sztárok leszünk! színésznője kollégájával, Cory Monteith-tel jött össze a forgatás során, a férfi azonban 31 évesen meghalt drogtúladagolásban. „Csak boldog emlékeim vannak Coryról. Ő nem a függősége volt – de sajnos az győzött. De igazából nem ez volt ő. Cory mellett mindennap királynőnek éreztem magam. Attól a perctől kezdve, hogy azt mondta, »a pasid vagyok«, minden napot imádtam, hálás vagyok, hogy a párom volt, és hogy mellette mindig gyönyörűnek éreztem magam” – emlékezett később Lea Michele.

John Travolta

Kelly Preston és John Travolta
Kelly Preston és John Travolta 2018-ban
Fotó: Manny Carabel / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Manny Carabel / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

John Travolta felesége, Kelly Preston színésznő 2020-ban, a rákkal folytatott kétéves küzdelem után halt meg, 57 éves volt. „Megtanultam, hogy gyászolni valakit, gyászban élni nagyon személyes dolog. A gyász személyes, és a saját utunk megtalálása az, ami a gyógyuláshoz vezethet. Ez más, mint bárki más útja” – elmélkedett később Travolta, aki 2009-ben 16 éves fiát is elvesztette egy hirtelen jött roham miatt.

Sandra Bullock

Sandra Bullock
Sandra Bullock a Mint a hurrikán című filmben
Fotó: Dream Works SKG / DR / Collection ChristopheL via AFP / Dream Works SKG / DR / Collection ChristopheL via AFP

Szintén 57 évesen halt meg tavaly Sandra Bullock párja, Bryan Randall fotós, aki az ALS nevű idegsorvadásos betegségben szenvedett. A férfi utolsó kívánsága volt, hogy a wyomingi Snake folyóba szórják a hamvait, amit az Oscar-díjas színésznő meg is tett. „Meggyőződésem, hogy Bry megtalálta a legjobb horgászhelyet a mennyországban, és már dobja is a csalit a lazacokkal teli, rohanó folyókba” – írta az Instagramon Sandra Bullock testvére, aki videót is mutatott Randall végső nyughelyéről.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről