Top 5: ezeket a sorozatokat mindenképp meg kell nézni

Vágólapra másolva!
A legjobb műsorokat sajnos nem mindig találjuk meg egyetlen streamingszolgáltatónál. A Magyar Nemzet összegyűjtötte a Magyarországon elérhető platformok legjobb sorozatait a hétvégére.
Vágólapra másolva!

Érdeklik a valós történetek alapján készült krimik, a valóságshow-k, a horror vagy inkább egy könnyed vígjáték? Unja már a hosszú filmeket, és szívesebben nézne rövidebb sorozatepizódokat? - írja a Magyar Nemzet.

Nem kell választani, mert a szolgáltatók mindent elérhetővé tesznek. Nézzük, milyen újdonságok várnak ránk!

5. Hétköznapi vámpírok - A sorozat (What We Do in the Shadows)

Ez a sorozat négy vámpír szobatárs mindennapjait követi Staten Islanden. Taika Waititi horror-vígjátékában, amely az azonos című film alapján készült, a fekete humor és a lehetetlen helyzetek dominálnak. A karakterek és a társadalom elé tartott görbe tükör a főszereplők, így azoknak is ajánljuk, akik nem kedvelik a természetfeletti lényeket.

Hol nézheti meg? Disney+ 

"What We Do In The Shadows" Portraits - 2014 Sundance Film Festival
A Hétköznapi vámpírok színészei egy közös képen. Fotó: Getty Images via AFP/2014 Getty Images

4. Belakoltatva (Unprisoned)

Ez a vígjátéksorozat Kerry Washington és Delroy Lindo főszereplésével három generáció együttélését mutatja be: a börtönből szabadult nagypapa, a terapeuta apa és tinédzser fia egy fedél alatt. Vajon milyen konfliktusok származhatnak ebből?

 Hol nézheti meg? Disney+ 

3. A mackó (The Bear)

Carmy, Sydney, Richie és csapatuk elszántan dolgoznak éttermük sikerén. A felújítás után új kihívásokkal kell szembenézniük. A többszörös Emmy-díjas sorozat ismét feszült, üvöltéssel teli pillanatokat kínál.

Hol nézheti meg? Disney+ 

2. Diagnózis: pszichopata (Signs of a Psychopath)

Ez a krimisorozat a közelmúlt legkegyetlenebb gyilkosait mutatja be híradófelvételek és nyilatkozataik alapján. Csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Hol nézheti meg? Max 

1. Best Bite in Town 

Noé kulináris utazását követhetjük nyomon ebben a főzős valóságshow-ban. A cél, hogy különböző városok helyi ételeit megkóstolva egy rendkívüli fogást nevezzen a Best Bite In Town versenyre, amelyet szakértői zsűri értékel.

Hol nézheti meg? Max 

Korábban arról is írtunk, hogy már bele lehet nézni a Stranger Things utolsó évadába - videó. A rajongók már nagyon várják a folytatást.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!