A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
14:30TekvondoKristina Teachout-Viviana Marton
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
NyílNyíl

Kapcsolatukról üzent Barnai Judit és Curtis

Barnai Judit és Curtis
Vágólapra másolva!
Mint ismert, többször is válságba került Barnai Judit és Curtis kapcsolata, ráadásul nemrég a sportoló arra utalt, hogy elhagyta a rappert. A pár most a közösségi oldalán árulta el, hogy milyen kapcsolatban vannak jelenleg.
Vágólapra másolva!

Curtis párja, a kosárlabda játékos Barnai Judit több héttel ezelőtt furcsa posztot tett ki a közösségi oldalára, ami arra utalhatott, hogy végleg betelt nála a pohár, és elhagyta rapper szerelmét. Ráadásul a különféle fórumokon is arról írtak, hogy problémák vannak Curtis és barátnője között, pár napja Barnai Judit tisztázta, hogy együtt vannak. 

Annyi mindent írnak rólunk, de nem foglalkozunk vele.

Atival mi már csak nevetünk az egészen" – mondta.

Barnai Judit friss nyilatkozata alapján tehát minden rendben köztük, egy ismerősük azonban árnyalta a képet:

Többször szakítottak már, de ez most nem egy hirtelen döntésnek tűnik.

Ezért is nem megy egyik napról a másikra. Összeköti őket a közösen megálmodott családi ház, 2Pac, a kutyájuk és a közös négy évük. A megannyi együtt legyőzött akadály, és persze a szeretet. Úgyhogy Judie még nem költözött el" – árulta el egy Curtisék ismerőse.

Korábban a közösségi oldalon is kikövették egymást, most úgy tűnik, hogy minden rendben van közöttük, ugyanis a zenész szerelmes üzenetet hagyott a sportoló legújabb fotója alatt.

Szeretlek 

- olvasható a rövid, de egyértelmű vallomás, amire Barnai Judit rögtön válaszolt is.

Én is téged

 - olvasható. 

Curtis egyébként az Instagram-történetében is kifejtette, hogy mennyire hiányzik neki a párja, akit hetekig nem látott, mivel zajlott a TV2 nagysikerű műsorának, a Farm VIP-nek a forgatása, melyben a kosárlabdázó is szerepelni fog. 

Hiányzol kicsi

 - írta a rapper a szerelmének, aki azt is beismerte, hogy voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, de nem szakítottak. 

Egy ismeretlen nővel csókolózott 

Curtis nemrég egy olyan felvételt osztott meg az Instagram-történetében, ahol egy dögös bombázó csókolja őt szenvedélyesen. Bár a zenészen látszik, hogy nagyon élvezi, és tetszik neki ez az intim helyzet, valójában csak az új videóklipjében került közel a fiatal nőhöz, nem csalta meg vele Juditot.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!