Majdnem meghalt a nő, aki 350 millió forintért plasztikáztatta magát

Vágólapra másolva!
Súlyos beteg lett egy brazil nő, aki egymillió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian.
Vágólapra másolva!

Majdnem meghalt a sok plasztikai műtét után a brazil Jennifer Pamplona, aki eddig összesen egymillió dollárt, nagyjából 355 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian

Jennifer Pamplona, plasztikai műtét
Jennifer Pamplona a rengeteg plasztikai műtét után
Fotó: Instagram/Jennifer Pamplona

A rengeteg pénz főleg fenékfeltöltésre ment el, a nő azonban azt állítja, hogy a beavatkozáshoz szükséges töltőanyag, a PMMA (polimetil-metakrilát, lényegében plexi) tönkretette a szervezetét: meddővé és súlyos beteggé tette, folyamatos fájdalommal, kínok között kell élnie.

Mindig arról álmodtam, hogy egyszer anya leszek

Sajnos most úgy tűnik, hogy a PMMA okozta komplikációk miatt nem tudom megvalósítani ezt az álmomat" – panaszkodott a brazil modell a Need To Know-nak, amit a New York Post is idézett.

"A szenvedés óriási, és a fájdalom, hogy nem tudok majd életet adni, olyasmi, amivel soha nem gondoltam volna, hogy szembe kell néznem. A korlátaim súlyosak, és nem tudom, mit hoz a jövő" – tette hozzá Jennifer Pamplona.

A sok plasztikai műtét miatt lett meddő?

Bár Jennifer Pamplona meddőségét nem lehet közvetlenül összefüggésbe hozni a PMMA használatával, valószínű, hogy mégis a töltőanyag nem megfelelő alkalmazása, netán valamilyen ritka mellékhatás okozta.

A nő azt állítja, hogy egy nagyjából tíz évvel ezelőtti plasztikai műtétje során lépett fel komplikáció, aminek során a feneke feltöltésére szolgáló anyag a hátsó kismedencei területről a nemi szerveire terjedt. 

Sebésze, dr. Carlos Rios szerint az orvosi malőr "élet-halál kérdésévé" vált: Jennifer Pamplona akár bele is halhatott volna a mellékhatásokba, "egy hajszálon függött az élete".

Mi a helyzet itthon?

Természetesen a magyar sztárok között is akadtak már sokan, akik plasztikai műtétekkel igyekeztek megnyerőbb, fiatalosabb külsőt varázsolni maguknak, ennek érdekében többen külföldön vállalkoztak operációra – azok eredménye azonban nem mindig volt meggyőző

Arra is kíváncsi, hogy mit csináltatott meg magán Tóth Andi, Opitz Barbi vagy Janicsák Veca? Egy magyar plasztikai sebész mindhárom énekesnő arcát hosszan elemezte, ennek eredményéről itt olvashat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!