A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Egy orvost vádol Vajna Tímea

Vágólapra másolva!
Minden vágya, hogy anya lehessen, de szerinte egy orvosi hiba miatt erre nagyon kevés az esély.
Vágólapra másolva!

Az egészségét is kockáztatja Vajna Tímea azért, hogy valóra váljon élete legnagyobb álma. A néhai filmügyi kormánybiztos Andy Vajna özvegye évek óta elkeseredett harcot vív azért, hogy édesanya lehessen. Szinte megszámlálni sem lehet, hányféle kezelésen, beavatkozáson esett át, ám mindeddig sikertelenül. Úgy tűnik, még mindig nem adta fel a reményt: az Instagram-oldalán nemrég megjelent egy fotó egy fecskendőről, ami azt bizonyítja, hogy újabb kezeléseken vesz részt.

Most újra a teherbeesési nehézségeiről vallott: elárulta, hogy szerinte az egyik amerikai orvosa miatt kisebb az esélye a teherbeesésének. A 41 éves modell most a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában írt röviden arról, hogy egy orvosi hiba miatt még kevesebb az esélye teherbeesésre. Egy videót osztott újra, amelyben egy nő mesél arról, milyen nehéz volt számára az anyává válás folyamata:

„Nálam is ugyanez volt. Az amerikai orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítania az egyik petefészkem felét egy nagy ciszta miatt, mielőtt ki nem vetetem a petesejteket, mert az elektromos kés (amit használnak az endometriosis és ciszta műtétnél) szétroncsolja még a maradék petesejteket és szöveteket is” – írta Vajna Timi.

Másoknak is szeretne segíteni

Korábban is a közösségi oldalán mesélt a teherbeesésért folytatott küzdelmeiről. 

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. 

Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés."

kezdte korábban a vallomását.

Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem. 

Sokszor meg azt gondolom, hogy az IVF (lombik) csak pénzrablás, iszonyatos hormonterhelés, és még inkább abnormális petesejtek jönnek létre.

Azt írta, szerinte a testi és lelki megtisztulás, valamint a stresszmentes életvitel segíthet, „és a jó Isten”.

De a legjobb, ha fiatalon szerelmeskedtek, csak nyilván a babához meg kell teremteni a környezetet.

Szerinte sokszor a sok hormonkezelés után „csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”. Hozzátette: sokaknál sikeres az eljárás, másoknak utóbb természetes módon sikerül teherbe esniük. Érzékeny témának tartja ezt, aminek szerinte spirituális vonatkozása is van, arról nem beszélve, hogy véleménye szerint a párválasztás is "marha nehéz, kezdve azzal, hogy eleve kevesebb a férfi."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!