Felborult a Star Wars-univerzum: animációs sorozatok szeptemberre

Lego Star Wars: Újjáépíteni a Galaxist
Vágólapra másolva!
Rick és Morty visszatér, a rémálmok szörnyetegei valóságosak lesznek, egy japán majom pedig akcióba lép. Animációs sorozatok is vannak jócskán a streaming oldalakon, itt egy Top 5 szeptember közepére, a hűvösebb napokra.
Vágólapra másolva!

A streaming oldalakon bőven vannak animációs sorozatok is, egy részük kifejezetten gyerekeknek készült, de akadnak felnőtteknek szánt szériák is. Itt egy top 5-ös lista szeptember közepére. 

Animációs sorozatok
Animációs sorozatok 

Animációs sorozatok, streaming premierek

Hit-Monkey (Hit-Monkey) – 2.évad (minden rész), Disney+, szeptember 9. 

A Hit-Monkey 2021-tól vetített amerikai számítógépes animációs szuperhős sorozat, amelyet Will Speck és Josh Gordon alkotott. Két évad, húsz rész készült eddig belőle.

Hit-Monkey
Hit-Monkey
Fotó: Disney+

A történet szerint Hit-Monkey egy japán majom, akit egy Bryce Fowler (angol hangja Jason Sudeikis) nevű amerikai bérgyilkos szelleme segít, alámerül a tokiói alvilágba. Utána a kalandok New Yorkban folytatódnak. A nem épp szokványos animációs sorozat Rotten Tomatoes oldalon 83%-on áll, ami elég jónak mondható. Itt egy előzetes hozzá.

Lego Dreamzzz (Lego Dreamzzz) – 1.évad (minden rész), Max, szeptember 9. 

A Lego Dreamzzz 2023-tól vetített dán-kanadai 3D-s számítógépes animációs kalandsorozat, amelyet Tommy Andreasen alkotott, az azonos című Lego játék alapján készült.

Lego Dreamzzz
Lego Dreamzzz
Fotó: Max

A történet egy teljes hétköznapi, normális fiú, Mateo rájön, hogy ő az álmok védelmezője a Rémálomkirály ellen. Szembe kell néznie az álmokból a valóságba átlépő furcsa lényekkel: a fantázia és a valóság keveredik ebben a szériában. Itt nézhet egy előzetest a sorozathoz.

Hot Wheels – Adj gázt! (Hot Wheel’s Let’s Race) – 2.évad (minden rész), Netflix, szeptember 9.  

A második évadban hat fiatal reménységet látunk, akik edzőtáborban készülnek, hogy elsajátítsanak mindent tudást és trükköt, hogy a jövő nagy versenyzői legyenek.

Hot Wheels – Adj gázt!
Hot Wheels – Adj gázt! 
Fotó: Netflix

A Hot Wheels Let's Race egy amerikai animációs gyermek televíziós sorozat, amely a Mattel Hot Wheels játékcsaládján alapul, két évad készült belőle.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!