Kísértés: egy új páros csatlakozik a TV2 népszerű műsorához

A Lupa Beachen mutatták be a TV2 romantikus reality műsorát
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Miután Linda a megcsalás miatt szakított Gergővel, kettejük számára véget ért a műsor. A helyükre hétfő este új páros érkezik.
Vágólapra másolva!

A Kísértésben a múlt héten Linda elmondta, hogy már nem bízik a hűtlenkedő barátjában, Gergőben, ezért szakít vele. Emiatt aztán mindketten elhagyták a szigetet. A nő távoztával elmondta, hogy a lelke fáj, de erős, és feláll majd ebből a helyzetből. Nem bánta meg, hogy a realitybe ment a férfival, mert itt hamar választ kapott a kételyekre: mégsem ő az igazi, lehet továbblépni: még üzent is neki, miután a tévében végignézte a megcsalást. Gergő a forgatások alatt se veled, se nélküled kapcsolatba került Cynthiával, aki végül úgy döntött, mégsem kezd kapcsolatba a fiúval: így Gergő szingliként fejezte be a játékot.

A TV2 műsora újabb váratlan fordulatokkal folytatódik: hétfő este egy új páros érkezik a thaiföldi villákba. 

Antónia 20 éves, a barátja, Attila pedig 28 éves.

Kísértés
Fotó: TV2

Azt már lehet tudni róluk, hogy három és fél éve vannak párkapcsolatban, és egy éve már össze is költöztek. Antónia részéről szerelem volt első látásra, és nagyon bízik abban, hogy a Kísértés csak még tovább erősíti a kapcsolatukat. A beköltözés előtt elárulták, hogy nem nagyon vannak külön, a külön alvás sem sűrűn fordul elő a kapcsolatukban, úgyhogy ez a műsor megterhelő lesz számukra, mivel két külön villában élnek majd a kísértőkkel.

Egy másik páros kapcsolata is megingott

Gergő és Linda számára már véget ért a Kísértés, de rajtuk kívül is van olyan pár, melynek tagjai már napok óta folyamatosan megcsalják egymást. Berki Dorina nemcsak 10 millió forinttal lett gazdagabb, amikor megnyerte a SuperTV2 Power of Love című párkereső realityjét, hanem összejött a műsorban Noellel, akivel azóta egy párt alkotnak. Illetve, amikor a Kísértés című realityt forgatták Thaiföldön, még együtt voltak - ott pedig mindketten engedtek a kísértésnek, és többször megcsalták egymást.

Berki Dorina, A Kísértés
Dorináék sem hűségesek egymáshoz
Fotó: instagram.com/a_berkike/

A Kísértés első tábortűz-ceremóniáján a fiúk rövid videóban nézhették meg, hogy mit csinálnak a párjaik a villában, ahol 10 férfi kísértő próbálja megingatni a kapcsolatukat. Dorina kisfilmje teljesen sokkolta Noelt, ezt pedig nem is bírta magában tartani, magából kikelve, káromkodva szidta a barátnőjét a kamerák előtt, aki szintén megnézhette, hogy a barátja hogyan csókolózik egy másik lánnyal. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!